Chipset Driver Yükleme Ve Güncelleme

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Gigabyte b365m h anakart kullanıyorum, sitesine girdiğimde destek ksımından chipset bölümüne giriyorum lakin bir sürü indirme şeyleri var hangisini ya da hangilerini indirip kurcam ben ?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Gigabyte b365m h anakart kullanıyorum, sitesine girdiğimde destek ksımından chipset bölümüne giriyorum lakin bir sürü indirme şeyleri var hangisini ya da hangilerini indirip kurcam ben ?
1734733728166.png

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
bıos falan da guncellesen fena olmaz ama pek bilmiyorsan hıc bulasma mesakatlı olur senıın ıcın

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
bıos falan da guncellesen fena olmaz ama pek bilmiyorsan hıc bulasma mesakatlı olur senıın ıcın
Yeni format attım da o yüzden soruyorum, bios güncelledim onda sıkıntı olmadı en son sürümü yükledim, bu chipset falan bilmiyordum bu dediklerini indirip kurayım, başka indirmem gereken şeyler de var mı , dediğim gibi yeni format attım

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
onu dısında attıgım ses surucusunu ve ethernet kalbo kullanıyorsan bunu yukleyebılırsın.
1734734430132.png

ha o zaman su vıdeoyu telefondan ızleyıp es zamanlı gıdebılırsın

daha sonra bu vıdeoyu ızleyıp uygularsan ssd ıcın cok faydalı

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
onu dısında attıgım ses surucusunu ve ethernet kalbo kullanıyorsan bunu yukleyebılırsın.
Ekli dosyayı görüntüle 40081

ha o zaman su vıdeoyu telefondan ızleyıp es zamanlı gıdebılırsın

daha sonra bu vıdeoyu ızleyıp uygularsan ssd ıcın cok faydalı

Tam da bu videoyu izliyordum valla , ondan sordum chipset falan , çok teşekkür ederim, çok sağolasın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri