Çift Monitor

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
merhabalar , daha önceden çift monitor kullanmadım , kendi monıtorum 2k'da kullanıyorum , hd ikinci el bi monitor alıcam. Kullanmadığım için bilmiyorum kendi monitorum dp ile bağlı alıcağımı hdmi bağlıcam , fps kaybı felan yaşatmıyor dimi herhangi bir sorun ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
merhabalar , daha önceden çift monitor kullanmadım , kendi monıtorum 2k'da kullanıyorum , hd ikinci el bi monitor alıcam. Kullanmadığım için bilmiyorum kendi monitorum dp ile bağlı alıcağımı hdmi bağlıcam , fps kaybı felan yaşatmıyor dimi herhangi bir sorun ?
Oyunu yine tek ekran oynayacaksan kayıp yaşayacağını sanmam. Ram tüketimi hafif artabilir.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
tek ekran oynucam hocam , yan ekranı yayın içinde değil online oyun oynarken film video izlemek için alıyorum tamamen
Hiçbir sorun yasatmiyor hocam rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı inç almaya özen gösterin alttabi bazen yavaşlatıyor inç farklı olunca

KS

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Hiçbir sorun yasatmiyor hocam rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı inç almaya özen gösterin alttabi bazen yavaşlatıyor inç farklı olunca
hocam benimki 27 , alıcağım 22 çok sıkıntı yaratırmı ? yayın bazlı almadığım için ucuz yollu ikinci el çözücem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri