cızırtılı mikrofon sesi

talhayigitsel24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler herkese rampage xiberia kulaklığını kullanıyorum bi kaç gündür arkadaşlarım konuşurken cızırtı yaptığını söylüyo öndeki jak girişim bozuk olduğu için arkaya taktım ama yine cızırtı devam etti başka bi kulaklıkla denedim o kulaklıkta cızırtı yaptı arkada jak girişlerinin sıkıntısı yok sizce ne olabilir çözemedim gitti

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arka panel de taktığınız jak size yalıtım sorunu yaşatıyor olabilir kabloya elinizle dokunup mikrofonu kullanın eğer cızırtı azalıyorsa elektriksel yalıtım ile alakalı olabilir.Sorun bundan kaynaklı değilse muhtemelen arka jak girişi fandan kaynaklı sesi yansıtıp cızırtıya sebep oluyor.

KS

talhayigitsel24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Arka panel de taktığınız jak size yalıtım sorunu yaşatıyor olabilir kabloya elinizle dokunup mikrofonu kullanın eğer cızırtı azalıyorsa elektriksel yalıtım ile alakalı olabilir.Sorun bundan kaynaklı değilse muhtemelen arka jak girişi fandan kaynaklı sesi yansıtıp cızırtıya sebep oluyor.

sağlam jak girişlerinde denedim iki kulaklıkta cızırtı yapıyo ne yapmalıyım?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Farklı bir kulaklık deneyebilir misiniz ? Sorun jak girişlerinde mi yoksa kulaklığınızda bulunan elektriksel sorun da mı anlayalım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri