CK721 Alınır mı ?

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Güzel klavye eğer İnsta'daki dolandırıcı değilse çok iyi olur.
Bütçe belirtebilir misiniz birde ?
TKL mi tercih ediyorsunuz ?
Bilek desteği çok önemli mi ?
Red mi ? Blue mu ?
Kablolu Kablosuz ?

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Güzel klavye eğer İnsta'daki dolandırıcı değilse çok iyi olur.
Bütçe belirtebilir misiniz birde ?
TKL mi tercih ediyorsunuz ?
Bilek desteği çok önemli mi ?
Red mi ? Blue mu ?
Kablolu Kablosuz ?
sunkeycaps dan alacağım daha önce donanım arşivinde duymuştum sanırım yanlış olabilir emin değilim.
klavyenin kablosuz beyaz ve sessiz olmasi önemli. red ve blue switch farkını bilmiyorum.
reddragon kumara k552 kullanıyorum şu anda bilek desteği de çok önemli değil.
türkçe q, sessiz kablosuz beyaz olması önemli.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
sunkeycaps dan alacağım daha önce donanım arşivinde duymuştum sanırım yanlış olabilir emin değilim.
klavyenin kablosuz beyaz ve sessiz olmasi önemli. red ve blue switch farkını bilmiyorum.
reddragon kumara k552 kullanıyorum şu anda bilek desteği de çok önemli değil.
türkçe q, sessiz kablosuz beyaz olması önemli.
Klavyeyi almadan önce tuşları alın eğer her şey ok se tuşlarda klavyeyi de alır takarsınız hocam.
Aşağıdaki var ama hem siyah hem de kablolu o yüzden sizinki de güzel duruyor inşallah sorun yaşamadan klavyeyi alırsınız.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Klavyeyi kullandım. Wireless ve Bluetooth bozuk olduğu için sıfırı geldi. Ürün sorunsuz.

tavsiye eder miyim? Kablosuz olması dışında aşırı bir farkı yok. Aynı anda 3 cihazda kullanılıyor falan filan. Eğer aşırı ihtiyaç yoksa daha uygun fiyatlı modellere bakabilirsiniz. Tavsiyem kablolu bakmanız. Şuan kablosuz klavyeler çok iyi durumda değil 3-4 sene sonra daha kaliteli olunca alırsınız.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
2k ya daha iyileri var. Ben almazdım.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
2k ya daha iyileri var. Ben almazdım.
Örnek iletir misiniz?
Klavyeyi kullandım. Wireless ve Bluetooth bozuk olduğu için sıfırı geldi. Ürün sorunsuz.

tavsiye eder miyim? Kablosuz olması dışında aşırı bir farkı yok. Aynı anda 3 cihazda kullanılıyor falan filan. Eğer aşırı ihtiyaç yoksa daha uygun fiyatlı modellere bakabilirsiniz. Tavsiyem kablolu bakmanız. Şuan kablosuz klavyeler çok iyi durumda değil 3-4 sene sonra daha kaliteli olunca alırsınız.
Gecikme sorunu yaşanır mı peki? Rekabetçi oyunlar oynuyorum. MAC cihazım da olduğu için onda çalışması da güzel olur aslında.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Örnek iletir misiniz?

Gecikme sorunu yaşanır mı peki? Rekabetçi oyunlar oynuyorum. MAC cihazım da olduğu için onda çalışması da güzel olur aslında.
Mac cihazda çalışıyor. Bluetooth ile 8ms çalışıyor yani oyun oynanmaz. Wireless olarakta kesintisiz 1 saat denedim. Ancak problem olmayacaksa kablolu modeller tercih edilebilir.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Mac cihazda çalışıyor. Bluetooth ile 8ms çalışıyor yani oyun oynanmaz. Wireless olarakta kesintisiz 1 saat denedim. Ancak problem olmayacaksa kablolu modeller tercih edilebilir.
PC de oynayacağım zaten macte değil. Wireless tercih edeceğim. Teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri