bağış vs yüznden 1 sene önce bıraktım oynamyı ama 4 hesabım var 1 ana hesaba 2 hesap çalıştıroyrum diğeride yedekArkadaşlar aranızda bu oyunu oynayan varsa beraber oynayalım en azından birbirimize bağış atarız karşılıklı.
Eğer oynayan yoksa başlasın gelsin
Klan kodu aşağıdadır.
#2QC202JJG
oha hocambağış vs yüznden 1 sene önce bıraktım oynamyı ama 4 hesabım var 1 ana hesaba 2 hesap çalıştıroyrum diğeride yedek![]()
Klan savaşı falan sarıyo yaclash of clans ayda 1 2 kere girip kontrol edip cıkıcagın birsey artık... artık 16gün 20 gün bekliyorsun ve sabır tası oluyorsun... hızlandırma gibi ögeler gelseydi güzel olurdu... rise of kingdoms mesela bu olay var gercekten güzel ya beklersen yada hızlandırıcı falan basarsın
Oooo hocam 10. sınıftan beridir oynuyorum birazdan eklerim klana gel istersenArkadaşlar aranızda bu oyunu oynayan varsa beraber oynayalım en azından birbirimize bağış atarız karşılıklı.
Eğer oynayan yoksa başlasın gelsin
Klan kodu aşağıdadır.
#2QC202JJG
yok hocam benimde hesap cidden 10 yıllık belkiOooo hocam 10. sınıftan beridir oynuyorum birazdan eklerim klana gel istersen
Yanlız böyle bir oyuncu bulunamadı diyor?yok hocam benimde hesap cidden 10 yıllık belki
Hiç klan sahibi olmadım biraz üye toplarsam onlarla oynicam![]()
Oyuncu değil klan tagı o hocamYanlız böyle bir oyuncu bulunamadı diyor?
He pardonOyuncu değil klan tagı o hocam![]()
Evet zamanını ve paranı harcıyorsunp2w mi bu oyun?
öyle bir oyun değil zaman lazımp2w mi bu oyun?
Evet zamanını ve paranı harcıyorsun
Nasıl p2w aslında senin beklediğin süre 12 saat ya para yatırıp 0 liyor direk p2w ligi ora ama acayip zaman çalan oyunçok ünlü bir oyun hep duyuyorum namını ama p2w olunca girmiyorum ya
Hocam oyun p2w falan değil. Hiç para yatırmadan (ben gibi) gelişebiliyorsunuz ve oyun yine eğlenceli oluyor.p2w mi bu oyun?