Clash of Clans Oynayanlar içeri(Muhabbet-tavsiye-klan)

O

Oğuzhan

Guest
Normalde Clash of Clans oynamazdım arkadaşlarımın tavsiyesiyle başladım şuan 48 levelim iyi gidiyor ama bi zaman sonra sıkıcakmış gibi hissediyorum oyun hakkında bilgi sahibi olanlar yorumda bulunabilir mi?

Erkin Gümüş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herşeyi bas sonra belediye binası bas :D Oyunda ortamın varsa arkadaş çevren felan güzel sarıyor :D Kızıcaksın ama COC mobil oyunlara giriyor :D

KS
E

expert

Guest
Bende neden oyun isteği yok :)
Hiç uğraşasim gelmiyor

KS
O

Oğuzhan

Guest
Erkin Gümüş' Alıntı:
Herşeyi bas sonra belediye binası bas :D Oyunda ortamın varsa arkadaş çevren felan güzel sarıyor :D Kızıcaksın ama COC mobil oyunlara giriyor :D

Beni mi takip ediyon :D

Bluestacks ile pc den oynanabiliyor :)

KS
E

expert

Guest
Şarj dayanmıyor ki lenovo p1 alacam kafa rahat olaca

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
bende oynamıstım zamanında 9 lwl fulldu herşey. arkadaşların dediği dogru hersey maxlandıkca ilerle eşlemeler genelde belediye seviyene gore olur zorlanırsın yeterince gelişmemişsen. Sıkılma konusunda ben bunalmıstım o derece :D

KS
O

Oğuzhan

Guest
Rurouni' Alıntı:
bende oynamıstım zamanında 9 lwl fulldu herşey. arkadaşların dediği dogru hersey maxlandıkca ilerle eşlemeler genelde belediye seviyene gore olur zorlanırsın yeterince gelişmemişsen. Sıkılma konusunda ben bunalmıstım o derece :D

Benim sıkılmama daha var :D

XenabLe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim 132 lvl köy için mail değiştirme talebinde bulundum talebim onaylandı mail değişti dediler. Ama ne eski mail adresiyle nede yeni mail adresiyle giriş yapamıyorum köye. Kayıp köy başvurusunda da sağolsunlar azap çektiriyorlar adama. Yok köy kuruluş tarihi yok tp seviyesi falan filan. Ben kullandığım cihazlar ve eski köy isini hatırlamıyorum bunun bir çözümü varmı bildiğiniz?

KS
O

Oğuzhan

Guest
XenabLe' Alıntı:
Benim 132 lvl köy için mail değiştirme talebinde bulundum talebim onaylandı mail değişti dediler. Ama ne eski mail adresiyle nede yeni mail adresiyle giriş yapamıyorum köye. Kayıp köy başvurusunda da sağolsunlar azap çektiriyorlar adama. Yok köy kuruluş tarihi yok tp seviyesi falan filan. Ben kullandığım cihazlar ve eski köy isini hatırlamıyorum bunun bir çözümü varmı bildiğiniz?

Hiç karşılaşmadım böyle bir durumla

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri