Öneri Clevo 3060 Laptop Mu Yoksa Tongfang 3050 Laptop Mu

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Şimdi bu konu üzerinde bir kaç yazı okudum clevo laptopların ısındığı hakkında ama arada ekran kartı farkı olunca clevo alınır gibi düşünüyorum bütçem 23k düşündüğüm laptop bu https://www.ebrarbilgisayar.com/gig...d-6gb-rtx3060-156-fhd-144hz-freedos-pmu372612 düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim fikir sahibi olmak istiyorum çünkü alındığı zaman uzun süre kullanılcak

Son düzenleme:

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hocam Clevo pek çok markaya kasa veriyor. Mesela msi laptoplar, gamegaraj laptoplar piyasadaki pek çok model clevo kullanıyor. O yüzden aynı kasa olduğu için clevo alınabilir.

Tongfang modelini ilkkez duydum o yüzden yorum yapamıycam. Attığınız link çalışmıyor bu arada

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
clevodan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. hiç iyi deneyimlerim yok.

KS

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Hocam Clevo pek çok markaya kasa veriyor. Mesela msi laptoplar, gamegaraj laptoplar piyasadaki pek çok model clevo kullanıyor. O yüzden aynı kasa olduğu için clevo alınabilir.

Tongfang modelini ilkkez duydum o yüzden yorum yapamıycam. Attığınız link çalışmıyor bu arada
Linki güncelledim bi daha bakarsanız sevinirim normalde alıp geçicektim ürünü baya beğendim ama cihazı araştırınca clevolar ısınıyor diye önermediler

KS

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
clevodan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. hiç iyi deneyimlerim yok.
Herkes öyle diyorda piyasanın çoğunluğu öyle olunca bide ekran kartı farkı olunca clevo alınır gibi geliyor bi yandanda fikirinizi merak ettim

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Herkes öyle diyorda piyasanın çoğunluğu öyle olunca bide ekran kartı farkı olunca clevo alınır gibi geliyor bi yandanda fikirinizi merak ettim
Hocam size şöyle anlatayım. Clevo kasa bir cihaz almıştım. rtx 2060 lı bir cihazdı. 1 haftaya kalmadan ekran kartı arızalandı. yurt dışı cihazıydı garantiye girmedi cihaz kadar para istediler. Benim deneyimim bu.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Güçlü laptoplarin isinmadigini daha görmedim. Tercih edilebilir gibi duruyor. Fiyat performans dengesi güzel. Laptop soğutucuyla problem çözülür diye düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri