Tamir ettirmeniz gerek, matfix customsa sorun biArkadaşlar 5 yıldır kullanıyorum birden sağ taraf gitti. Sorunun kaynağı bu kısa kablo. Nasıl çözerim?Kabloyu oynattığımda sorun düzeliyor bıraktığımda yine devam ediyorEkli dosyayı görüntüle 21278
temassızlık vardır hocam kabloda belirttiğiniz kabloyu siz değiştiremezsiniz servis en doğru seçenekArkadaşlar 5 yıldır kullanıyorum birden sağ taraf gitti. Sorunun kaynağı bu kısa kablo. Nasıl çözerim?Kabloyu oynattığımda sorun düzeliyor bıraktığımda yine devam ediyorEkli dosyayı görüntüle 21278
5 sene geçmiş büyük ihtimalle servis yardımcı olmaz.temassızlık vardır hocam kabloda belirttiğiniz kabloyu siz değiştiremezsiniz servis en doğru seçenek
Servis yok ki globale ulastim garantisi olmadigi icin bir sey yapamayiz dediler.temassızlık vardır hocam kabloda belirttiğiniz kabloyu siz değiştiremezsiniz servis en doğru seçenek
İnstagram üzerinden matfix customsa yazın bi belki yapar.Servis yok ki globale ulastim garantisi olmadigi icin bir sey yapamayiz dediler.
Elektrikçi anlar mı dediğin yeri bilmiyorum.Tamir ettirmeniz gerek, matfix customsa sorun bi
Peki yazayimİnstagram üzerinden matfix customsa yazın bi belki yapar.
hocam ben olsam o kulaklığı elektrikçilere emante etmem daha beter ederlerElektrikçi anlar mı dediğin yeri bilmiyorum.
Peki yazayim
Hocam bir sürü ekipman tamir ediyor, ekipman üzerine kurulu bir yer zaten. Elektrikçi içinden geçer kulaklığın en son bulur bi tane garip bir kablo takarElektrikçi anlar mı dediğin yeri bilmiyorum.
Peki yazayim
Youtubeda cloud 2 ile ilgili bir video vardi adam kablyu voltmetre ile olcup kesip tekrar lehim yapmis ve duzelmisti tanidik elektrikci yapamaz mihocam ben olsam o kulaklığı elektrikçilere emante etmem daha beter ederler
İçinden geçer hocam, matfix customs zaten yapıyor bu tarz işler.Youtubeda cloud 2 ile ilgili bir video vardi adam kablyu voltmetre ile olcup kesip tekrar lehim yapmis ve duzelmisti tanidik elektrikci yapamaz mi
Cok pahali tutar mi 100tlyi gecmez insallahİçinden geçer hocam, matfix customs zaten yapıyor bu tarz işler.
xantares ve rootthegamer buraya custom yaptırdı
İnstagramdan dm üzerinden sorun biCok pahali tutar mi 100tlyi gecmez insallah
bugün yollayacaktım 180tl idi sepete ekledim 73tl kargo parası diyor amerikayamı gidiyor bu kargo.İnstagramdan dm üzerinden sorun bi
Yani aslında normal çünkü gidip gelicek 36.5 oluyor gidişbugün yollayacaktım 180tl idi sepete ekledim 73tl kargo parası diyor amerikayamı gidiyor bu kargo.
Dostum burasi dolandirici mi bana bir kod verdiler aras kargo boyle kod yok diyor ariyorum vodafonea kayitli numara yok diyorlar wpden yazdilar amaYani aslında normal çünkü gidip gelicek 36.5 oluyor gidiş
Hocam hangi kargo firmasına vermenizi söylediler? Dolandırıcı değil hocam matfixDostum burasi dolandirici mi bana bir kod verdiler aras kargo boyle kod yok diyor ariyorum vodafonea kayitli numara yok diyorlar wpden yazdilar ama
Tamam bireysel gonderimmis hallettikHocam hangi kargo firmasına vermenizi söylediler? Dolandırıcı değil hocam matfix