Cmd Komut Bulunamadı Hatası

teklonoljikralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selamlar,

''not recognized as an internal or external command'' bu hatayı alıyorum ama komut var komut adı reagentc /info

Moderatörün son düzenlenenleri:

taylanc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba,

Bu hatayı genelde o dosyayı bulamadığı zamanlarda alırsınız.

C:\Windows\System32 altında reagentC.dll ve reagentC.exe dosyasını aratırmısınız eğer bulamazsanız sisteminizde bu dosya ya silinmiş yada hiç yüklenmemiş demektir.

KS

teklonoljikralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba,

C:\Windows\System32 altında reagentC.dll ve reagentC.exe dosyasını aratırmısınız eğer bulamazsanız sisteminizde bu dosya ya silinmiş yada hiç yüklenmemiş demektir.
reagenc exe oksa indireyimmi efendim

Merhaba,

hayır yok efendim o dosya

Merhaba,

reagentc.exe.mui bu dosya var tek

taylanc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
reagentc.exe.mui bu dosyanın bir yedeğini farklı bir diske alın daha sonra dosyanın sonunda bulunan (sadece).mui uzantısını silerek (reagentc.exe kalacak sadece) cmd yi yönetici olarak çalıştırıp komutu tekrar çalıştırmayı deneyin.

KS

teklonoljikralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
reagentc.exe.mui bu dosyanın bir yedeğini farklı bir diske alın daha sonra dosyanın sonunda bulunan (sadece).mui uzantısını silerek (reagentc.exe kalacak sadece) cmd yi yönetici olarak çalıştırıp komutu tekrar çalıştırmayı deneyin.
ayndeskten yardım edermisiniz

e
efendim zaten internette reagentc.exe adında dosya var onu alıp koycam

taylanc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Anydesk üzerinden şu an için yardımcı olamam mesaideyim kusura bakmayın. Eğer indirdiğiniz siteye güveniyorsanız indirip tabikide kullanabilirsiniz.

taylanc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yeniden kurulum yapacaksanız bu dosyalar kurulum ile gelecektir. Ama şunu bilmenizde fayda var Microsoft Ekim 2025 tarihinde işletim sisteminin desteği sonlandırılana kadar Windows 10 için yalnızca aylık güvenlik güncellemeleri sunulacağını yayınlamıştı.

KS

teklonoljikralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yeniden kurulum yapacaksanız bu dosyalar kurulum ile gelecektir. Ama şunu bilmenizde fayda var Microsoft Ekim 2025 tarihinde işletim sisteminin desteği sonlandırılana kadar Windows 10 için yalnızca aylık güvenlik güncellemeleri sunulacağını yayınlamıştı.
efendim ne gelirse gelsin ben pancafeyi yükledim silinmiyor tek sorun ya

taylanc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bunun için yardımcı kaldırma programlarını kullanabilirsin. Örneğin revo Uninstaller kullanabilirsin bilgisayardan kaldıramadığın programlar için oldukça iyidir ücretsiz versiyonuda mevcuttur.

KS

teklonoljikralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bunun için yardımcı kaldırma programlarını kullanabilirsin. Örneğin revo Uninstaller kullanabilirsin bilgisayardan kaldıramadığın programlar için oldukça iyidir ücretsiz versiyonuda mevcuttur.
kendi ana bilgisayarımı servere ekledim kalkmaz

sorun düzelmiştir

sorun düzeldi ama şimdi bu hatayı veriyor REAGENTC.EXE: The Windows RE image was not found.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri