Minecraft, gta 5 gibi oyunlarda uzaktaki cisimler nedense tırtıklı gözüküyor. Nvidia denetim masasından ne yaptıysam olmadı. Witcher 3'de böyle bir durum yok bu arada (sanırım dlss'den dolayı olabilir.)
fxaa açıyorum bi etkisi olmuyorAnti aliasing ayarı çok etkiliyor bu durumu. TAA ayarı bir nebze çözer. Ancak böyle de biraz bulanıklık katar oyuna.
FXAA ve MSAA az etki eder.fxaa açıyorum bi etkisi olmuyor
Texture shimmering olaylarına girdiysen geçmiş olsun. Kafayı takarsan oyunlardan zevk alamaz haline gelirsin. Titreme - tırtık - bulanıklık vs yüzünden. Maalesef bu durumları diğer oyunculara kıyasla daha şiddetli halde yaşayan kullanıcılar var.yabancı forumlara baktım. herhangi bir çözümü yok diyolar. verdigim paraya yazık...
DLSS'le düzelmese baya kafaya takardım bu arada. Bu ekran kartlarının bir kronik sorunu sanırım.FXAA ve MSAA az etki eder.
TAA - FSR - DLSS bir miktar düzeltir dediğim gibi.
Texture shimmering olaylarına girdiysen geçmiş olsun. Kafayı takarsan oyunlardan zevk alamaz haline gelirsin. Titreme - tırtık - bulanıklık vs yüzünden. Maalesef bu durumları diğer oyunculara kıyasla daha şiddetli halde yaşayan kullanıcılar var.