hocam sonradan mı oldu yoksa sistemi aldıktan berimiAsetto Corsa gibi ve diğer oyunlarda pc çöküyor 1 fps oluyo ve oyun yanıt vermiyor hatası alıyorum oyunu kapattığımda ise bilgisayar 10 dakika kendine gelemiyor çözüm.Sistemim:3060 Tİ RYZEN 5 5600X
bu daha mantıklıhocam sonradan mı oldu yoksa sistemi aldıktan berimi
bide sistemin bütün sistemini yazarmısın
hocam bu 1-2 haftadır var psu 650w sistemim ryzen 5 5600x,asus tuf rtx 3060 ti,650w psu,500gb ssd,1 tb harddiskhocam sonradan mı oldu yoksa sistemi aldıktan berimi
bide sistemin bütün sistemini yazarmısın
650w rampagePsu Kaç w Ve Markası Nedir
aslında 650w yeterli o sistem için ama acaba ramlar de mi sıkıntı var yoksa psu da mıhocam bu 1-2 haftadır var psu 650w sistemim ryzen 5 5600x,asus tuf rtx 3060 ti,650w psu,500gb ssd,1 tb harddisk
650w rampage
ramlerde olacağını sanmıyorum testlerini falan hepsini yaptım sorun çıkmadı psu yuda bilmiyorumaslında 650w yeterli o sistem için ama acaba ramlar de mi sıkıntı var yoksa psu da mı
başka psu deneme şansınız varsa deneyebilir misiniz daha kaliteli bir şey ile olursa daha iyiramlerde olacağını sanmıyorum testlerini falan hepsini yaptım sorun çıkmadı psu yuda bilmiyorum
hocam paramız ona yettibaşka psu deneme şansınız varsa deneyebilir misiniz daha kaliteli bir şey ile olursa daha iyi
sertifika derken hocamHocam Sistem Tam Yüke Girdiğinde Belki Psu yetmiyordur Rampage Sertifikası Varmı Varsa Garip Yoksa Yüksek İhtimal Ondan
her şey sıkıntısız ise psudadır sorun sertifikası var mı eğer garantisi varsa geri gönderinhocam paramız ona yetti
eve baktım psu da yok
bronze tarzısertifika derken hocam
sıfırlamıştım sıfırladıktan 1-2 hafta sonra olmaya başladıSistemi Sıfırlamayı Denediniz Mi
yarın aldığım yerle görüşüp sorabilirimher şey sıkıntısız ise psudadır sorun sertifikası var mı eğer garantisi varsa geri gönderin
bronze tarzı
bakıcam yarın garantisi varsa napayım iademi edeyimGarantisi Varsa Hiç Uğraşmayın Bence
evetbakıcam yarın garantisi varsa napayım iademi edeyim
tamamdır eyw