Arkadaşlar cointr etkinlik başlatmış görevleri yapıp alım satım yapanlar 1000TL alıyor, yapmak isteyen bakabilir.
www.cointr.com
Örnek Senaryo – Ahmet’in CoinTR Bahar Kampanyası ile 1.000 TL Kazanma Hikayesi
Ahmet, CoinTR’nin bahar kampanyasını görünce hemen katılmaya karar verdi. Süreci adım adım şöyle ilerletti:
1- Ahmet, CoinTR’ye kayıt oldu.
2- Kayıt olduktan sonra kimlik doğrulama (KYC) işlemini tamamladı.
3- Ardından kampanya sayfasına giderek “Katıl” butonuna bastı.
Bu adımı tamamlamadan yapılan işlemler ödül kazandırmaz.
4- Ahmet, CoinTR hesabına 550 TL yatırım yaptı.
5- 8 Mayıs günü, Ahmet sol/try paritesinde 550 TL’lik alım yaptı ve ardından aynı tutarda satış gerçekleştirdi.
Bu şekilde ilk günün görevini tamamladı.
6- 9 Mayıs günü, herhangi bir paritede 1000TL işlem hacmi oluşturarak ikinci günün görevini tamamladı.
7- 10 Mayıs günü geldiğinde, son kez herhangi bir paritede 1000TL işlem hacmi oluşturarak üçüncü günün de görevini tamamladı.
Ahmet böylece 3 farklı günde, her gün minimum 1.000 TL’lik işlem hacmi oluşturarak kampanya görevlerini başarıyla tamamladı ve 1.000 TL değerinde ödül kazandı!

Kripto Para Borsası | CoinTR
Örnek Senaryo – Ahmet’in CoinTR Bahar Kampanyası ile 1.000 TL Kazanma Hikayesi
Ahmet, CoinTR’nin bahar kampanyasını görünce hemen katılmaya karar verdi. Süreci adım adım şöyle ilerletti:
1- Ahmet, CoinTR’ye kayıt oldu.
2- Kayıt olduktan sonra kimlik doğrulama (KYC) işlemini tamamladı.
3- Ardından kampanya sayfasına giderek “Katıl” butonuna bastı.
Bu adımı tamamlamadan yapılan işlemler ödül kazandırmaz.
4- Ahmet, CoinTR hesabına 550 TL yatırım yaptı.
5- 8 Mayıs günü, Ahmet sol/try paritesinde 550 TL’lik alım yaptı ve ardından aynı tutarda satış gerçekleştirdi.
Bu şekilde ilk günün görevini tamamladı.
6- 9 Mayıs günü, herhangi bir paritede 1000TL işlem hacmi oluşturarak ikinci günün görevini tamamladı.
7- 10 Mayıs günü geldiğinde, son kez herhangi bir paritede 1000TL işlem hacmi oluşturarak üçüncü günün de görevini tamamladı.
Ahmet böylece 3 farklı günde, her gün minimum 1.000 TL’lik işlem hacmi oluşturarak kampanya görevlerini başarıyla tamamladı ve 1.000 TL değerinde ödül kazandı!
Son düzenleme: