r5 7600 işlemci
msi b650 gaming plus anakart
7900xt ekran kartı
bu sistem 1080p de çok darboğaz yaparmı çok ağır oyunlar oynamıcam lol valo falan en fazla
yaza doğruı 2k moitör alabilrim
1 sene idare etsin kafi
Yapmazr5 7600 işlemci
msi b650 gaming plus anakart
7900xt ekran kartı
bu sistem 1080p de çok darboğaz yaparmı çok ağır oyunlar oynamıcam lol valo falan en fazla
yaza doğruı 2k moitör alabilrim
1 sene idare etsin kafi
sıkıntı çıkmaz yani 1 sene civarı beni idare ederMesele orada zaten ağır oyunlarda darboğaz yapmaz çünkü ekran kartına yük binecek. Ama sorun olmaz.
gereken şey ekran kartına yük bindirmen zaten darboğaz ekrankartını yoğun kullanan oyunlarda daha az görülür ama sistem parçaları uyumlu sıkıntı olmaz monitör değiştirmesen bilesıkıntı çıkmaz yani 1 sene civarı beni idare eder
valo lol fm fs oynucam en fazla bunların haricinde öyle ekran kartına yük bindircek oyunlar oynamıcam
anladım hocam saol o zaman öyleyse oynadığım oynarda grafik ayarlaını fullemem lazım doğrumudurgereken şey ekran kartına yük bindirmen zaten darboğaz ekrankartını yoğun kullanan oyunlarda daha az görülür ama sistem parçaları uyumlu sıkıntı olmaz monitör değiştirmesen bile
aşırı bir değişim olmaz ama zaten sistem parçaları uyumsuz değil birşey olmazanladım hocam saol o zaman öyleyse oynadığım oynarda grafik ayarlaını fullemem lazım doğrumudur