ÇOK TEŞEKKÜRLER MODART

Wenzy17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bugün çıkan sistemi alabildim arkadaşlar kasa değişmeyi 3 kez denedim alamadım kasayı değiştirmeden tıkladım bilgileri girip aldım pch f6 elimden kaçmıştı csgoda globale kadar çıktım 10 yıllık PCmle ve bu PC ile umarım çok iyi yerlere gelicem alamayan arkadaşlar üzülmesin bende çok üzülmüştüm ama yapacak bişey olmuyor inşallah daha iyileri sizin olur çok teşekkürler tekrardan

okncnk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bugün çıkan sistemi alabildim arkadaşlar kasa değişmeyi 3 kez denedim alamadım kasayı değiştirmeden tıkladım bilgileri girip aldım pch f6 elimden kaçmıştı csgoda globale kadar çıktım 10 yıllık PCmle ve bu PC ile umarım çok iyi yerlere gelicem alamayan arkadaşlar üzülmesin bende çok üzülmüştüm ama yapacak bişey olmuyor inşallah daha iyileri sizin olur çok teşekkürler tekrardan
Kasayı sonradan yükseltme şansımız var mı acaba merak ediyorum bu arada hayırlı olsun bende ryzenli seriyi aldim

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Dünde sanırım F6 alamayıp üzüldüm diye konu açmıştınız sanırım.Bunu alabilmişsiniz gerçekten mutlu oldum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri