öncelikle form4 deki combobox ile ilgili bir sorun ama comboboxları oluşturmuş olmama rağmen böyle bir hata veriyor. Aldığım hatada bu;Hata tam olarak neyi gösteriyor tek metod gördüğüm için anlayamadım, hatayı tam olarak açıklar mısınız? combobox1 nesnesini oluşturdunuz mu öncelikle? Kodu tam olarak atarsanız çözebiliriz.
teşekkür ederim sorun çözüldüUzmanlığım farklı dillerde ama yardımcı olmaya çalışacağım. Access modifiers denen bir konudan ötürü hata alıyorsunuz. Bir property'nin erişimi için public, package-private, protected ve private diye belirttiğimiz özellikler var. Bunlar bir nesne veya özelliğine (property veya field olarak duymuş olabilirsiniz) hatta fonksiyonlar da dahil olmak üzere erişimi söyler. Tam hakim değilim ama arayüzü yaptığınız ekranda, ilgili combobox'ı seçtiğinizde özellikleri bölümünde göreblirsiniz. Modifiers diye geçiyor olabilir, Türkçe karşılığını ne yazılmış olabilir bilemedim. Bu alanı public'e çekerseniz sorunun düzelmesini bekleyebiliriz
Sorunun çözümünü paylaştığınız için teşekkür ederim.Uzmanlığım farklı dillerde ama yardımcı olmaya çalışacağım. Access modifiers denen bir konudan ötürü hata alıyorsunuz. Bir property'nin erişimi için public, package-private, protected ve private diye belirttiğimiz özellikler var. Bunlar bir nesne veya özelliğine (property veya field olarak duymuş olabilirsiniz) hatta fonksiyonlar da dahil olmak üzere erişimi söyler. Tam hakim değilim ama arayüzü yaptığınız ekranda, ilgili combobox'ı seçtiğinizde özellikleri bölümünde göreblirsiniz. Modifiers diye geçiyor olabilir, Türkçe karşılığını ne yazılmış olabilir bilemedim. Bu alanı public'e çekerseniz sorunun düzelmesini bekleyebiliriz
Çözüldüğüne sevindim.teşekkür ederim sorun çözüldü