Company of Heroes 3 1.099,00 TL

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Merhabalar,

Çok uzun yıllardır oyun oynuyorum, sega genesis atarilere kadar giden zamanlara kadar küçükken zaten orjinal oyun nedir bilmezdik yani öyle bir kavramdan haberim bile olmazdı ki çoğu insanda öyleydi eminim buna.

Çok uzun süredir de korsan oyun ne indiriyorum ne alıyorum ama oyun fiyatlarını gördükten sonra ilk aklıma gelen sanırım bu oyunu korsan indireceğim oldu.

Ne düşünüyorsunuz korsan oyunculuk çoğalır mı sizce yani benim karşlıyamayacağım seviyenin üstüne çıkmaya başladı oyun...

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    59.4 KB · Görüntüleme: 16
Moderatörün son düzenlenenleri:

Lisser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
1100TL Ne demek abi ya. Kendi kafana sıkmaktan baska bir şey değil bu, neden makul fiyattan binlerce kişiye satmak varken 1100tl gibi bı fiyattan 3-5 kişiye satıp ustune bide berbat feedbackler almak isteyesin ki

PoizDev!

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
çok uzun yıllardır oyun oynuyorum,sega genesis atarilere kadar giden zamanlara kadar küçükken zaten orjinal oyun nedir bilmezdik yani öyle bir kavramdan haberim bile olmazdı ki çoğu insanda öyleydi eminim buna.Çok uzun süredir de korsan oyun ne indiriyorum ne alıyorum ama oyun fiyatlarını gördükten sonra ilk aklıma gelen sanırım bu oyunu korsan indireceğim oldu.Ne düşünüyorsunuz korsan oyunculuk çoğalır mı sizce yani benim karşlıyamayacağım seviyenin üstüne çıkmaya başladı oyun...
Abi bir yanlışlık olmuş olabilir mi? Öbür türlü çok acı verici. Bir oyuna PC kanadında bile bin lira verecek bir hale geldiysek yaşamayalım mı biz?

KS

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Abi bir yanlışlık olmuş olabilir mi? Öbür türlü çok acı verici. Bir oyuna PC kanadında bile bin lira verecek bir hale geldiysek yaşamayalım mı biz?
Yok ya doğru yada Türkiye'de olan dolara hiç bakmadan direkt oyun gerçek karşılığını girmiş olabilirler

KS

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Şuan baktım oyun oyun
Amerika fiyatları şimdi baktım yani üst paketi Türkiyede giriş seviye parasında tutmuşlar gibi. Yinede fazla.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220713_043538_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220713_043538_com.android.chrome.jpg
    553.8 KB · Görüntüleme: 6

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri