kapattım görev yöneticisinden sonra tekrar girdim geldi sonra gitti nedir bu dosya
Dosya görev yöneticisinde
Dosya görev yöneticisinde
fotoğraf olarak cmd fotoğrafı vardı başındaConhost.exe, madeni para madenci virüsü tarafından oluşturulan kötü amaçlı bir işlemdir.
Diyor bazı yerlerde değil diyor tam anlamadım.
Bazı yerlerde de Conhost.exe (Konsol Windows Ana Bilgisayar) dosyası Microsoft tarafından sağlanmaktadır ve genellikle yasal ve tamamen güvenli. diyor o yüzden bir şey diyemiyorum maalesef bilgisayarı taratın.fotoğraf olarak cmd fotoğrafı vardı başında
sağolun hocamBazı yerlerde de Conhost.exe (Konsol Windows Ana Bilgisayar) dosyası Microsoft tarafından sağlanmaktadır ve genellikle yasal ve tamamen güvenli. diyor o yüzden bir şey diyemiyorum maalesef bilgisayarı taratın.
1 kaç gün önce yapmıştım tarama hiç birşey çıkmadı şimdi avast indirdim onla yapcağımKaspersky Security indir tam tarama yaptır
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr