- Tepki
- 5
Yakın zamanda hazır sistem almayı planlıyorum.Sistemin içerisinde işlemci olarak ryzen 5 5600 olucak sizce cooler master ml120l v2 sıvı soğutma bu işlemciyi soğutmak için yeterlimi.
sahsen alınmaz o fıyat-lara daha ıyı hava sogutmalar mevcutYakın zamanda hazır sistem almayı planlıyorum.Sistemin içerisinde işlemci olarak ryzen 5 5600 olucak sizce cooler master ml120l v2 sıvı soğutma bu işlemciyi soğutmak için yeterlimi.
Bütçe olarak 19k altında kalmaya çalışıyorum hazır sistem olduğundan dolayıda seçeneklerim sınırlı.Peki couger aqua 240 240mm sıvı soğutucu bu işlemci için nasıl olursahsen alınmaz o fıyat-lara daha ıyı hava sogutmalar mevcut
Dostum hava soğutucu daha uygun daha iyi al kendin montajla aşırı basitBütçe olarak 19k altında kalmaya çalışıyorum hazır sistem olduğundan dolayıda seçeneklerim sınırlı.Peki couger aqua 240 240mm sıvı soğutucu bu işlemci için nasıl olur
Sistem ne link varmıBütçe olarak 19k altında kalmaya çalışıyorum hazır sistem olduğundan dolayıda seçeneklerim sınırlı.Peki couger aqua 240 240mm sıvı soğutucu bu işlemci için nasıl olur
Daha önce montaj yapmadım bu yüzden kendim yapabilirmiyim emin olamadımDostum hava soğutucu daha uygun daha iyi al kendin montajla aşırı basit
GamegarajSistem ne link varmı
Daha önemlisi bu kasada psu değişmesi montajlarsın zor değil en kötü bilgisayarciya götür o montajlasinDaha önce montaj yapmadım bu yüzden kendim yapabilirmiyim emin olamadım
Gamegaraj
Hero 5A https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/
Hava soğutucu olarak ne önerirsinizDaha önemlisi bu kasada psu değişmesi montajlarsın zor değil en kötü bilgisayarciya götür o montajlasin
Cougar soğutucu güzeldir , başarılıdır. Bu işlemci için biraz fazla ama ileride işlemci yükselttiğinizde soğutucu değişmeye gerek kalmaz , bence alınabilir.Bütçe olarak 19k altında kalmaya çalışıyorum hazır sistem olduğundan dolayıda seçeneklerim sınırlı.Peki couger aqua 240 240mm sıvı soğutucu bu işlemci için nasıl olur
Yardımınız için teşekkürler.Cougar soğutucu güzeldir , başarılıdır. Bu işlemci için biraz fazla ama ileride işlemci yükselttiğinizde soğutucu değişmeye gerek kalmaz , bence alınabilir.