Çöpmakinam İçin İkincil Ekran

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system, Segoe UI, Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]Merhabalar [/font]
Merhabalar Şuan Kullanmakta Olduğum Pc De Arasıra İkincil Ekrana İhtiyacım Olabiliyor Hali Hazırda Orta okulda Bize Dağıtılan Tabletler Vardı Onu Ekranım Yapıcaktım Fakat Güç Kablosu Kayıp Ve Dokunmatiği Kırık Ondan Dolayı Yapamıyorum Ayrıca Masamda Genel Olarak İkincil Bir Ekrana Tam Yetecek Sayılmaz ucu Ucuna Diyelim Ce Genelde her şey Onun Üstünde Olur null Yani Anlayacağınız Kalabalık Bir masam Var Denilebilir Ve Bana Önerebileceğiniz İkincil Ekranlar Var Mı Öyle Ahım Şahım monitörler Olmasına Gerek Yok Genelde Ders Yapıyorum Film Falan Seyrederken Arkada (Ekranı Alınca Yanda Olacak) Oyun Açık Kalıyor Afk Kasılıyorum İşte Bide Kafa Dağıtmak İçin Yayın Falan Açıyorum Arada Genelde De Oyun Oynarım Bunların Dışında Yaptığım pek Bişey Yok (Bazı Oyunlarda İddialıyımdır Ve iddialıda Oynarım).Merhabalar Şuan Kullanmakta Olduğum Pc De Arasıra İkincil Ekrana İhtiyacım Olabiliyor Hali Hazırda Orta okulda Bize Dağıtılan Tabletler Vardı Onu Ekranım Yapıcaktım Fakat Güç Kablosu Kayıp Ve Dokunmatiği Kırık Ondan Dolayı Yapamıyorum Ayrıca Masamda Genel Olarak İkincil Bir Ekrana Tam Yetecek Sayılmaz ucu Ucuna Diyelim Ce Genelde her şey Onun Üstünde Olur null Yani Anlayacağınız Kalabalık Bir masam Var Denilebilir Ve Bana Önerebileceğiniz İkincil Ekranlar Var Mı Öyle Ahım Şahım monitörler Olmasına Gerek Yok Genelde Ders Yapıyorum Film Falan Seyrederken Arkada (Ekranı Alınca Yanda Olacak) Oyun Açık Kalıyor Afk Kasılıyorum İşte Bide Kafa Dağıtmak İçin Yayın Falan Açıyorum Arada Genelde De Oyun Oynarım Bunların Dışında Yaptığım pek Bişey Yok (Bazı Oyunlarda İddialıyımdır Ve iddialıda Oynarım).

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri