Fırsat Corsair H100 RGB Sıvı Soğutma (240mm) (5v 3pin ARGB) 1.885 TL

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252

Arkadaşlar,

Benim de severek ve memnun kalarka kullandığım Corsair'in F/P sevenler için çıkardığı bu sıvı soğutucu modeli şu an güzel bir fiyata inmiş durumda. Ben geçen sene 1600'e almıştım. Genelde 2200TL civarında gezmekte.

Bu fırsatı kaçırmayın derim.

En güzel yanı da iCue kontolcüye ihtiyaç duymadan direkt ana kartınızın 5v 3pin girişine veya kasanızın adreslenebilir RGB kontrolcüsüne bağlayabiliyorsunuz pompa ve fan ledlerini.

5600x işlemcimi manuel tam performansta bile başarıyla dizginleyebiliryor. Pompa RPM hızı ve yeni nesil sessiz ama hava itişi konusunda modifiye edilmiş yeni radyatör fanlarıyla birlikte çok tatmin edici. Görsellik de cabası.

Birkaç fotoğraf paylaşıyorum, sorularınız varsa bekliyorum.

Bu arada ben 3'lü Halo fanlarımı kullandım radyatörde. Soğutucunun yanında gelenleri kasa önünde değerlendirdim görselliğimi bozmayayım diye :D

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Halo fanlar görsellik fanları , statik basınçları düşük (1.6) Ona rağmen soğutma performansın iyiyse sorun yok. Keyifle kullan dostum. 1800 liraya çok tercih edilebilir bir model değil bu model. 240 lık arctic geçen hafta 1900 tl idi . argb model...

KS

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Halo fanlar görsellik fanları , statik basınçları düşük (1.6) Ona rağmen soğutma performansın iyiyse sorun yok. Keyifle kullan dostum. 1800 liraya çok tercih edilebilir bir model değil bu model. 240 lık arctic geçen hafta 1900 tl idi . argb model...
Evet görsellik yüzünden biraz kısmak zorunda kaldım fan performansından. Bu arada Arctic her kasaya uymuyor maalesef radyatör kalınlığı nedeniyle. Ayrıca Corsair ekosistemi düşkünleri için de tercih sebebi.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Evet görsellik yüzünden biraz kısmak zorunda kaldım fan performansından. Bu arada Arctic her kasaya uymuyor maalesef radyatör kalınlığı nedeniyle. Ayrıca Corsair ekosistemi düşkünleri için de tercih sebebi.
Evet her kasanın üst paneline sığmıyor. Görsellik işin başka boyutu , ekosistem de keza öyle. F/P ekseni önemli ise tercih edilmemeli. Eğer ekosistemse tercih edilebilir.

ZippoTurkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İkinci fotoğrafta telefonda cpu vs şeyler yazıyor onu nasıl yapıyoruz acaba?

KS

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
İkinci fotoğrafta telefonda cpu vs şeyler yazıyor onu nasıl yapıyoruz acaba?
Remote System Monitor kuruyorsun telefonuna ve bilgisayarına. Ayrıca HWinfo da kurarsan bilgisayarına sistem monitörü programı orada gerekli bilgileri okuyarak telefonuna gönderiyor. Sen de telefonunda dilediğin görsellik ayarını yaparak görüntülüyorsun. biraz uğraştırıyor ama internette bir sürü anlatım videosu var.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
Görsellik mükemmel fakat nxzt 240mm daha güçlü bundan

KS

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Görsellik mükemmel fakat nxzt 240mm daha güçlü bundan
Tabii el elden üstündür. Ama bu fiyat bandında mı acaba bahsettiğin model de? Ben şahsen deneyimlediğim bir ürün olduğu için hele ki bilindik markaların sıvı soğutmaları en az 2000-2500 TL bandında olduğundan bu fiyata görmüşken paylaşayım dedim :)

ZippoTurkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Remote System Monitor kuruyorsun telefonuna ve bilgisayarına. Ayrıca HWinfo da kurarsan bilgisayarına sistem monitörü programı orada gerekli bilgileri okuyarak telefonuna gönderiyor. Sen de telefonunda dilediğin görsellik ayarını yaparak görüntülüyorsun. biraz uğraştırıyor ama internette bir sürü anlatım videosu var.

Cevabınız için teşekkür ederim peki sadece android mi? yoksa iosta oluyor mu?

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
Tabii el elden üstündür. Ama bu fiyat bandında mı acaba bahsettiğin model de? Ben şahsen deneyimlediğim bir ürün olduğu için hele ki bilindik markaların sıvı soğutmaları en az 2000-2500 TL bandında olduğundan bu fiyata görmüşken paylaşayım dedim :)
Nzxt 240mm 1900₺ e var itopyadada 2100₺

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri