- Tepki
- 0
Hocalarım selamlar, yaklaşık 1 haftadır kafayı yediğim bir konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Sorum yukarıdaki gibidir. Max 1300 tl olarak başladığım serüvenimde şuanda 2500 TL'ye kadar geldim Şaka bir yana o kadar çok fikir değiştirmek zorunda kaldım ki anlatamam. Önce Razer Ornata V3'e karar verdim. Daha sonra Corsair'ın K60 Cherry Viola'ya (2500 TL'lik modeli) karar verdim. Daha sonra Rampage Hydra R6'ya karar verdim ve en sonunda buraya geldim. Kafa karışıklığı yaşamamın sebebi farklı forumlardaki insanların anlamadığım bir şekilde daha önce ismini hiç duymadığım Ajazz, Dareu gibi markalardan klavye önermeleri. Şahsen Corsair'ı çok seven bir insanım ve ürünleri bana üst düzey kaliteli geliyor. K60'ı da zaten tasarımı ve sesinin güzelliğinden ötürü çok beğendim. Sonra 2500 TL'lik modeli yerine Low Profile olanı alıp birde yanına mouse eklemek istedim. Sizce iyi mi ettim? Ayrıca başka önerileriniz varsa veya K60, Katar Pro hakkında bilginiz varsa yazabilirseniz süper olur. K60'tan vazgeçmek istemiyorum fakat gerekirse eğer alacağım diğer model Rampage Hydra R6 olacak galiba.
İyi sabahlar herkese.
İyi sabahlar herkese.