Öneri Corsair Rm850E Psu Almayı Düşünüyorum – Sistemimle Uyumlu Mu?

hikmet273

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese iyi forumlar,

PSU’mu değiştirmek istiyorum ve Corsair RM850e modelini almayı düşünüyorum. Sistemimle uyumlu görünüyor ama emin olmak için bilgili arkadaşların da görüşlerini almak istedim. Mevcut sistem bileşenlerim şöyle:

Intel Core i5-12400F

ASUS PRIME H610M-R D4

AMD Sapphire Pulse RX 9070 XT (2×8 pin)

Panther Black-Gold 32GB (2×16GB) DDR4 3200MHz CL16

KIOXIA 1TB Exceria Plus M.2 SSD

2× KIOXIA Exceria 960GB 2.5” SATA SSD

Thermaltake TR2 ST APFC 80+ 650W PSU (mevcut)

Power Boost X-12B kasa

RM850e modelini alırsam sistemimle tam uyumlu olur mu? Görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Herkese iyi forumlar,

PSU’mu değiştirmek istiyorum ve Corsair RM850e modelini almayı düşünüyorum. Sistemimle uyumlu görünüyor ama emin olmak için bilgili arkadaşların da görüşlerini almak istedim. Mevcut sistem bileşenlerim şöyle:

Intel Core i5-12400F

ASUS PRIME H610M-R D4

AMD Sapphire Pulse RX 9070 XT (2×8 pin)

Panther Black-Gold 32GB (2×16GB) DDR4 3200MHz CL16

KIOXIA 1TB Exceria Plus M.2 SSD

2× KIOXIA Exceria 960GB 2.5” SATA SSD

Thermaltake TR2 ST APFC 80+ 650W PSU (mevcut)

Power Boost X-12B kasa

RM850e modelini alırsam sistemimle tam uyumlu olur mu? Görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Cratos alıp geçin hocam e ile biten modeller çok kaliteli olmuyordu rm850e var bide rm850x var e olan kailetisizi en mantıklı cratos.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
KS

hikmet273

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cratos alıp geçin hocam e ile biten modeller çok kaliteli olmuyordu rm850e var bide rm850x var e olan kailetisizi en mantıklı cratos.
Corsair’in en düşük modeli bile kaliteli oluyor hocam :D Tavsiyen için sağol. Bu PSU’yu çok güvendiğim birisi de önerdi, sanırım bunu alacağım.

sistemlerle uyumsuz psu oluyormu :D

onun dısında işlemci ram vs degıstırmeyeceksen sonrasında fazla masraflı bır yukseltme olur sıstem ıcın

b tıer psu ya bu fıyata almak yerıne aynı b tıer olan bu modelı daha uyguna albılırsınız

Sağolun hocam.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Corsair’in en düşük modeli bile kaliteli oluyor hocam :D Tavsiyen için sağol. Bu PSU’yu çok güvendiğim birisi de önerdi, sanırım bunu alacağım.
Hocam bence Cratos gibi kaliteli mükemmel bir psu varken onu almak mantıksız kalıyor genede siz bilirsiniz ve öyle bir yargıda çok saçma corsairde kötü ürün üretebilir bence o güvendiğiniz kişiye cratos'u atın önermezse alın.

KS

hikmet273

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bence Cratos gibi kaliteli mükemmel bir psu varken onu almak mantıksız kalıyor genede siz bilirsiniz ve öyle bir yargıda çok saçma corsairde kötü ürün üretebilir bence o güvendiğiniz kişiye cratos'u atın önermezse alın.
hocam dediginiz psu nun linkini atabilir misiniz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148

Bu iki üründen biri daha iyi olacaktır.
FSP bu işin vakkosudur.
Hocam rajintek varken mantıksız kaçıyor veyahut
İkiside içindeki parça kaliteleri olsun ripple değerleri olsun çok güzel psu'lar helede rajintek dünyanın en iyi 850w psularından sayılabilir(Rog thor ve Corsair Rm850x ile)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Hocam rajintek varken mantıksız kaçıyor veyahut
İkiside içindeki parça kaliteleri olsun ripple değerleri olsun çok güzel psu'lar helede rajintek dünyanın en iyi 850w psularından sayılabilir(Rog thor ve Corsair Rm850x ile)
FSP ile aralarında aman aman fiyat farkı yok bence değer çünkü ekstra 2 adet koruma (SIP)
Aşırı Gerilim ve Kalkış Koruması (NLO) Yüksüz Çalışma mevcut

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
FSP ile aralarında aman aman fiyat farkı yok bence değer çünkü ekstra 2 adet koruma (SIP)
Aşırı Gerilim ve Kalkış Koruması (NLO) Yüksüz Çalışma mevcut
Hocam dediğiniz şetyler korumalar ben psu'nun iç bileşenlerinden bahsediyorum(Kapasitörler vb.)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Hocam dediğiniz şetyler korumalar ben psu'nun iç bileşenlerinden bahsediyorum(Kapasitörler vb.)
Kapasitör kalitesi olarak zaten birebirler o yüzden fark olarak korumaları söyledim. FSP ve Cratos da Nippon Chemi-Con mevcut en kaliteli Japon kapasitörlerin başında geliyor.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Kapasitör kalitesi olarak zaten birebir sayılırlar o yüzden fark olarak korumaları söyledim. FSP ve Cratos da Nippon Chemi-Con mevcut yine en kaliteli Japon kapasitörlerin başında geliyor.
Hocam internetteki kullanıcı yorumlarında incelemelerde rajintekten çok bahsediliyor çok öneriliyor o yüzden dedim yoksa fsp alınmaz demiyorum arkadaşın aklına hangisi yatarsa onu alsın zaten birebir sayılırlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri