ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Alınır tavsiye ederimAlınır mı![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Alınır mı![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bak steelseriesin kulaklıklarının fiyatını 2ye böl onlarla karşılaştır aşırı pahalıhttps://www.itopya.com/corsair-virtuoso-rgb-se-hi-fi-71-surround-kahverengi-kablosuz-kulaklik_u11916
![]()
SteelSeries Arctis 7+ White Kablosuz Beyaz Oyuncu Kulakligi | ITOPYA
SteelSeries Arctis 7+ White Kablosuz Beyaz Oyuncu Kulakligi En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61461 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
hangisi alınır mikrofon kalitesi ve genel kullanım olarak corsairi düşünüyorum ama bilemedim
Asla değmez3500 corsairi düşünüyorum ama bilemedim
Örnek verseydiniz keşke. Daha iyi olarak neler varsa önerebilirdiniz.Daha iyileri var ben olsam almazdım.
Üstte yazdım ya hani?Örnek verseydiniz keşke. Daha iyi olarak neler varsa önerebilirdiniz.
@Flash52 kendi konunuzu açmanız daha doğru olur.
Hocam düşündüğünüz kulaklık 3.3k etmez. Normal fiyatı 2k onunbu nasıl olur ?![]()
Razer Kraken V3 RGB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık (RZ04-03770200-R3M1)
Razer Chroma™ RGB ile entegre dinamik aydınlatmasıyla renklendirin, Razer Kraken V3 PC oyuncu kulaklığı. Gelişmiş sürücüler ve surround ses ile desteklenerek, kaybolmanız hiç bu kadar iyi görünmemiş…www.gaming.gen.tr
ben yayın da yapıyorum mikrofon ve ses kalitesi iyi olmasını istiyorum logitech şuan 3000 tl 3k vericeksem 300 tl daha verıp corsaır almak daha mantıklı olur