Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corsair Void Elite Rgb Carbon 7.1 Wireless Mikrofon Sorunu
Corsair Void Elite RGB Carbon 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Arkadaşlar selamlar öncelikle, 4 gün önce Bu kulaklığı satın aldım üstteki linkten. Youtube'daki incelemeleri izleyince mikrofonunun da çok övüldüğünü gördüm, ki zaten benim kulaklıkta aradığım en önemli özelliklerden birisi mikrofondur. Fakat mikrofon kendi uygulamasında, steelseries'in otomatik kliplerinde ve windowsun kendi kayıt uygulamasında çok iyi çalışırken discordda, oyun içi sesli sohbetlerde ve instagram gibi yerlerde eski kulaklığımdan ( Rampage Pulsar ) çok daha kötü çalışıyor. Bunun sorununu 3 4 gündür 20 den fazla deneme yaparak çözmeye çalışıyorum fakat mikrofon hala bazı yerlerde güzel ses, bazı yerlerde kötü ses vermeye devam ediyor. Acaba iadelik bir durumu var mıdır ? Yoksa bir ayar çekmem mi gerekir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim malum öğrenciyim zaten zar zor biriktirip aldık