Hangisi daha mantıklı Mikrofonda benim için çok önemli, ileriye dönük bir kulaklık istiyorum.
Corsairin mikrofonu hyperxten daha iyi. Büyük ihtimalle Logitechten de daha iyi. Aralarinda en iyisi corsair bence. 3 sene kullandim o modeli. 1.5sene kablolu 1.5 sene kablosuz sekilde. Arkadasim hyperxi aldi iade etti corsaire gecti. Hyperxte sesi degisik geliyordu biraz boguk gibi bide 7.1 sanal oldugu icin begenmedi corsair aldi kullaniyorHangisi daha mantıklı Mikrofonda benim için çok önemli, ileriye dönük bir kulaklık istiyorum.
ömürlük değil diyenler var ondan tırsıyorum biraz.Corsairin mikrofonu hyperxten daha iyi. Büyük ihtimalle Logitechten de daha iyi. Aralarinda en iyisi corsair bence. 3 sene kullandim o modeli. 1.5sene kablolu 1.5 sene kablosuz sekilde. Arkadasim hyperxi aldi iade etti corsaire gecti. Hyperxte sesi degisik geliyordu biraz boguk gibi bide 7.1 sanal oldugu icin begenmedi corsair aldi kullaniyor
Corsair mi alayım yani?
Sarjı nasıl gidiyor?
16 saat rgb kapali fabrika verisi ne o kadar gidiyor. Sarjdaykende kullanabiliyorsun zaten. Valla hocam bende suan var 6ay az kullanildi 1 yil aktif kullanildi canavar gibi. Hem pedleri hem dışı sagi solu gorunusunde kullaniminda falan ilk gunku gibi. Cok Rahat 4-5 sene gider ben hor kullanmiyorum. Pedleri kumas deriye gore cok iyi daha az terletiyor yazın nimet resmen ve deri gibi yipranip dagilmiyor. Corsair alinir pisman olacaginizi dusunmuyorum. Garanti konusunda ürün arizalandigi zaman servis asla tamir yapmiyor direk degisim yapiyor ya da para iadesi. Sıfır urun ile degisim yapiyorlar cok guzel. Garanti bitmeye yakin bi kere gonderin kulaklik sıfırlansinCorsair mi alayım yani?
Sarjı nasıl gidiyor?
Rica ederim hocam hayirli olsun güle güle kullaninHyperx kulaklıkta Discord gibi uygulamalarda ses sekmeleri ve dış sesleri içeri alma gibi sorunlar olduğunu duymuştum.
Corsair Öneririm Bende.. @Ahmeet_1 hocamın önerisiyle aldım, memnunum bir kez daha teşekkür ederim kendisine.
2 kere servise gonderdim 2sinde de sorun yoktu ama sıfır ürün ile degisim yapip gonderdiler çok sasirdim ciddenPeki bir şey soracağım corsair'in teknik servisi para karşılığında yapıyor gibi şeyler görmüştüm, hiç garantiye gönderdiniz mi?
İtopyadan almıştınız değil mi?2 kere servise gonderdim 2sinde de sorun yoktu ama sıfır ürün ile degisim yapip gonderdiler çok sasirdim cidden
Sizde sanırım Sinerji'den almıştınız.Hyperx kulaklıkta Discord gibi uygulamalarda ses sekmeleri ve dış sesleri içeri alma gibi sorunlar olduğunu duymuştum.
Corsair Öneririm Bende.. @Ahmeet_1 hocamın önerisiyle aldım, memnunum bir kez daha teşekkür ederim kendisine.
Ilki incehesap ikinciyi hepsiburada dan almistimİtopyadan almıştınız değil mi?
Sizde sanırım Sinerji'den almıştınız.
Hocam siz söyleyince bende baktım şimdi. Corsair için Türkiye resmi distribütörü penta görünüyor. Ama servis olarak penta mı boğaziçi mi iyidir acaba bilginiz var mı ?Ilki incehesap ikinciyi hepsiburada dan almistim
Servise gonderirken bogazici bilgisayara gonderiyonuz
Ben hep bogazici ne gonderdim. Penta belki yeni corsair ile anlasmis olabilir önceden hic görmedimHocam siz söyleyince bende baktım şimdi. Corsair için Türkiye resmi distribütörü penta görünüyor. Ama servis olarak penta mı boğaziçi mi iyidir acaba bilginiz var mı ?
Şimdi alacağım üründe aynı yere mi gönderiliyor genel olarak?Ben hep bogazici ne gonderdim. Penta belki yeni corsair ile anlasmis olabilir önceden hic görmedim
Bogazici bilgisayara gidiyor urunler. Ben direk bogazicinden kargo kodu alip oraya gonderiyorum surec daha hizli oluyorŞimdi alacağım üründe aynı yere mi gönderiliyor genel olarak?
Bir şey soracağım ben bunu sipariş ettim varsayalım sorunlu çıktı bozuk çıktı bunlar iade kabul etmedi ne yapmalıyım?Bogazici bilgisayara gidiyor urunler. Ben direk bogazicinden kargo kodu alip oraya gonderiyorum surec daha hizli oluyor