Corsair void elite

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Sizce bu kulaklık nasıldır 6 7 saatlik kullanımda kulak ağrıtırmı mikrofonu nasıldır bu bütçeye daha iyisi varsa önerinizi beklerim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,450
Sizce bu kulaklık nasıldır 6 7 saatlik kullanımda kulak ağrıtırmı mikrofonu nasıldır bu bütçeye daha iyisi varsa önerinizi beklerim
Bu bütçeye daha iyisine denk gelmedim

@sake13 Ürünü kullanmış biri olarak yorumlayabilir.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
@sake13 cevabınızı bekliyorum hocam
kral aynı ürünü birde şuan wirelles mdoelini kullanıyom. 6-7 saat kullandıgımda biraz böyle sağ sola tak cıkar yapınca rahatlatıyo bende cok sorun cıkarmıyo rahat hissediyorum ama kşiden kişiye değişir. ses kalitesi yükseklik seviyesi cok iyi. aşırı yüksek seste muzık dinlerim mesela baya iyi kaltiede ayni şekilde. şöyle kıyaslayım james donkey 711 kullandım 1-2 gün ondan buna gecince sağır olduğumu anladım. fakat şöyle bir kronık sorunu var düşük seslerde dip ses sorunu yapıyo yüzde 30da falan kullanırsan sesi ben oyunları o sesete oynuyom o yüzden farkındeyım sorunun yüksek seste sorun olmauyo. mıkrofn kalıtesi harika. karşıya cok güzel gidiyor. mıkrofonu yukarı doğru katlanıyo ve katlayınca sesi kesıyor benim cok işime yarıyor. derste olsun görüntülü konusmada dc de falan odada biri konuştumu ya da yemek yerken cok güzel

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri