Cougar Marka Kasa Ve Psu Alınır mı?

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Selam Arkadaşlar,

Aşşağıya Kasanın Ve Psunun Model Numaralarına Kadar Bırakacağım Kasa Çok Kaliteli Görünüyor Ondan Yana Şüphem Yok Ama Yine de Sormak İstedim.

Yanında Gelen Güç Kaynağıda Sanırım Cougar Markasına Ait Tam Emin Değilim Sizce Güvenerek Bu PSU Yu Kullanabilirmiyim.

Ek Olarak Da Asus Prime B450 MK II Anakart Bu Devirde Yeterlimi?

Ekli dosyalar

• IMG_20220808_085204.jpg
    IMG_20220808_085204.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_20220808_085324.jpg
    IMG_20220808_085324.jpg
    18.6 KB · Görüntüleme: 136
Moderatörün son düzenlenenleri:

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,349
Merhaba,

Cougar marka PSU ve kasa modelleri performanslı, aynı zamanda güvenilirdir. Bu konuda soru işareti yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Alternatif olarak yanında B450 Prime MK II anakart alabilirsiniz. Eğer Overclock veya anakart üzerindeki bileşenlere ekstra olarak ihtiyaç duymuyorsanız Türkiye'nin en çok satan anakartlarından birisi kendisi.

Bütçe varsa biraz daha güncel olmak adına belki B550 serisi seçilebilir.

KS

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Merhaba,

Cougar marka PSU ve kasa modelleri performanslı, aynı zamanda güvenilirdir. Bu konuda soru işareti yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Alternatif olarak yanında B450 Prime MK II anakart alabilirsiniz. Eğer Overclock veya anakart üzerindeki bileşenlere ekstra olarak ihtiyaç duymuyorsanız Türkiye'nin en çok satan anakartlarından birisi kendisi.

Bütçe varsa biraz daha güncel olmak adına belki B550 serisi seçilebilir.
Peki Screen Shot Da Attığım Kasanın Yanında Gelen PSU Cougar Markasına mı Ait Bununla ilgili hiç kaynak bulamadım psu Türkiye'de hiç kullanılmamış sanırım yani kullananlar konusunu açmamış

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Peki Screen Shot Da Attığım Kasanın Yanında Gelen PSU Cougar Markasına mı Ait Bununla ilgili hiç kaynak bulamadım psu Türkiye'de hiç kullanılmamış sanırım yani kullananlar konusunu açmamış
Büyük ihtimalle aynı markadır. Kendi marka kasasının yanında kendi güç kaynağını verir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Cougar marka PSU ve kasa modelleri performanslı, aynı zamanda güvenilirdir.Diye belirtmiş Taner hoca.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,142
Selam Arkadaşlar,

Aşşağıya Kasanın Ve Psunun Model Numaralarına Kadar Bırakacağım Kasa Çok Kaliteli Görünüyor Ondan Yana Şüphem Yok Ama Yine de Sormak İstedim.

Yanında Gelen Güç Kaynağıda Sanırım Cougar Markasına Ait Tam Emin Değilim Sizce Güvenerek Bu PSU Yu Kullanabilirmiyim.

Ek Olarak Da Asus Prime B450 MK II Anakart Bu Devirde Yeterlimi?
Başarılı bir Alman markasıdır. Neredeyse tüm ürün gamı sıvı soğutucusundan PSU ve kasa ürünlerine kadar ki buna ekipmanlarda dahil oldukça iyidir. Seçtiğiniz kasa ve içindeki PSU aynı marka ve F/P oranı yüksektir. Seçilebilir ama bütçe olarak kaç para o KASA + PSU bu önemli. Yani alternatif var mı benzer fiyata daha iyisi alınabilir mi bakmak gerekiyor.

KS

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Başarılı bir Alman markasıdır. Neredeyse tüm ürün gamı sıvı soğutucusundan PSU ve kasa ürünlerine kadar ki buna ekipmanlarda dahil oldukça iyidir. Seçtiğiniz kasa ve içindeki PSU aynı marka ve F/P oranı yüksektir. Seçilebilir ama bütçe olarak kaç para o KASA + PSU bu önemli. Yani alternatif var mı benzer fiyata daha iyisi alınabilir mi bakmak gerekiyor.
Hazır sistemde eklenti olarak sunulmuş onun dışında gamepower warcry ve warcry compact var 2 kasada çok ısınıyor diye bunu tercih etmeyi düşündüm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri