Counter Strike 2 Cinematic Edit [4K]

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Nasıl olmuş arkadaşlar, daha nasıl geliştirebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Bu tarz oyun editleri yapanlar varsa paylaşır mısınız buradan? Her oyunu oynayacak zamanım yok o yüzden bu tarz cinematic edit mi yapayım yoksa oynanış editleri mi daha iyi olur?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Güzel edit geçişler efektler vs güzel bence tek eksiği clutchlar bütün vuruşlar normal çünkü. Daha güzel estetik vuruşlar ve 1v3 1v4 clutchlarla yaparsan daha etkileyici olur

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Güzel edit geçişler efektler vs güzel bence tek eksiği clutchlar bütün vuruşlar normal çünkü. Daha güzel estetik vuruşlar ve 1v3 1v4 clutchlarla yaparsan daha etkileyici olur
Oynanış videosu da yaparım belki yada iyi oynayanlar varsa göndersin videolarını

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Şarkıyla uyum bir tık kötü geld, böyle efektler koyarak renk katabilirsin videoya. vuruşlarıda daha düzgün seçersen tamamdır.

KS

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Araştırdım bu tarz videolar için After Effects şart ücretsiz programlarla olacak iş değil zaten maskeleme olayı yok onlarda bir de bu video için günlerce uğraşılmıştır her saniyesi için saatlerce uğraşılıyor baya emek isteyen videolar bunlar benim merak ettiğim bu arkadaş kamera açılarını nasıl yapıyor öyle oyun içi sahnelerden mi yoksa hazır CS videolarından mı?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Araştırdım bu tarz videolar için After Effects şart ücretsiz programlarla olacak iş değil zaten maskeleme olayı yok onlarda bir de bu video için günlerce uğraşılmıştır her saniyesi için saatlerce uğraşılıyor baya emek isteyen videolar bunlar benim merak ettiğim bu arkadaş kamera açılarını nasıl yapıyor öyle oyun içi sahnelerden mi yoksa hazır CS videolarından mı?
Oyun içi olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri