(Çözüldü) Hyperx Cloud 3 Mikrofon Çalışmıyor

sıradanoyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar ne yaparsam yapayım hyperx cloud 3 kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor driver yükledim kulaklığın mikrofonu açık ama çalışmıyor aşağıdaki resimleri inceleyin lütfen
başka kulakığım var takınca onda bir problem yok her şeyi çalışıyor
aşağıdaki video linkinde de 2 kulaklığım farkı görüyorsunuz diğeri çalışıyor ama bu kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    23.8 KB · Görüntüleme: 549
  • 2.PNG
    2.PNG
    27.9 KB · Görüntüleme: 429
  • 3.PNG
    3.PNG
    26.3 KB · Görüntüleme: 531
  • 4.PNG
    4.PNG
    592.7 KB · Görüntüleme: 558
Son düzenleme:

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Merhaba arkadaşlar ne yaparsam yapayım hyperx cloud 3 kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor driver yükledim kulaklığın mikrofonu açık ama çalışmıyor aşağıdaki resimleri inceleyin lütfen
Firmware update'i oluyormuş, onu yapıp deneyin. 2 türü var bu kulaklıkların, biri hpnin ürettikleri, diğeri hyperx'in ürettikleri. Attığım linkten ona göre sürücüyü dene.

KS

sıradanoyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Firmware update'i oluyormuş, onu yapıp deneyin. 2 türü var bu kulaklıkların, biri hpnin ürettikleri, diğeri hyperx'in ürettikleri. Attığım linkten ona göre sürücüyü dene.
Benim ki hyperx cloud 3 sıkıntı olur mu ? bir de kulaklığın hiç bir yerinde hyperx ya da kingstona ait olduğu yazmıyor

KS

sıradanoyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kulaklık üzerindeki mikrofon mute tuşunun ışığının yanmaması gerektiği belirtilmiş kılavuzunda.
Işığı kapattım ama yine çalışmıyor windows ses kayıdı yapmak istediğimde aşağıdaki gibi hata veriyor ama diğer kulaklığımı taktığım zaman direk sesimi kayıt ediyor herhangi bir hata vermiyor

Ekli dosyalar

• 5.PNG
    5.PNG
    194.4 KB · Görüntüleme: 205

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Işığı kapattım ama yine çalışmıyor windows ses kayıdı yapmak istediğimde aşağıdaki gibi hata veriyor ama diğer kulaklığımı taktığım zaman direk sesimi kayıt ediyor herhangi bir hata vermiyor
Yani resimdeki tuş mute tuşu, ışık yanıyorsa mikrofon mute da anlamına geliyor, ışığı söndürdüm demişsiniz, bilemedim. Jack ile mi bağlıyorsunuz, usb ile mi? Birde usbyi deneyin bence.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2023-10-10 201354.png
    Screenshot 2023-10-10 201354.png
    38.4 KB · Görüntüleme: 178
KS

sıradanoyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani resimdeki tuş mute tuşu, ışık yanıyorsa mikrofon mute da anlamına geliyor, ışığı söndürdüm demişsiniz, bilemedim. Jack ile mi bağlıyorsunuz, usb ile mi? Birde usbyi deneyin bence.
Hocam öncelikle sonsuz saygılarımı iletiyorum bu kadar ilgilendiğiniz için. Kulaklığın kendisi jack girişli ama kutunun içerisinde ek kablo olarak aparat var ses kartı galiba ona bağlayıp arkasında da usb girişi var onunla bilgisayara bağladım

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Hocam öncelikle sonsuz saygılarımı iletiyorum bu kadar ilgilendiğiniz için. Kulaklığın kendisi jack girişli ama kutunun içerisinde ek kablo olarak aparat var ses kartı galiba ona bağlayıp arkasında da usb girişi var onunla bilgisayara bağladım
Çalıştı mı? İyi, kendi ses kartını kullanın, sizin ses kartı sürücüleri biraz sorun yaşatmış demekki. Hayırlı olsun.

KS

sıradanoyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki mikrofonun tam oturduğundan emin misin kulaklığa? Başka bir bilgisayarda veya telefonda deneme şansın var mı?
Hocam laptobum var benim kulaklık aldığımda laptobumda aynı şekilde mikrofon çalışmıyordu sonra bilgisayar aldım bunda da çalışmıyordu siz başka bilgisayarda deneyin deyince sihir gibi :D laptopda çalıştı mikrofon sonra bilgisayara başka bir usb porttan taktığım zaman çalıştı Allah sizden razı olsun çok ilgilendiniz

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Hocam laptobum var benim kulaklık aldığımda laptobumda aynı şekilde mikrofon çalışmıyordu sonra bilgisayar aldım bunda da çalışmıyordu siz başka bilgisayarda deneyin deyince sihir gibi :D laptopda çalıştı mikrofon sonra bilgisayara başka bir usb porttan taktığım zaman çalıştı Allah sizden razı olsun çok ilgilendiniz
Valla ilginç. Ne demek :D

muslumabiniz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
aşağıdaki video linkinde de 2 kulaklığım farkı görüyorsunuz diğeri çalışıyor ama bu kulaklığın mikrofonu çalışmıyor
hocam merhaba şuan bende cloud 3 aldım fakat driver bulamadım link varmı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri