Çözüldü Çözüldü! Sistem Siparişimi İptal Etmeli Miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Merhabalar,

@OceanLaB @ugur.gozaydin @Art hocalarım benim bir sistemim vardı aldıktan sonra dolar düştü üstüne daha iyi sistemler çıktı falan ama gaminggen hâlâ hazırlamaya devam ediyor ürünümü bende hâliyle iptal etme hakkına hâlâ sahibim.

Sizin temmuz başında çıkaracağınız sistem aklınızda netleştiyse bana iptal edip etmemek gerektiği konusunda fikir verebilir misiniz rica etsem?

1656308878315.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

ReCFeR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Şahsi görüşürüm siz yine de moderatör arkadaşlardan cevap bekleyinde, geri ödemeyi beklerken dolar tekrar yükselişe geçerse, yaşanılacak strese değerse, iptal edin hocam, misal sıra beklerken oraya mı sıraya geçsem burayamı diyerek sona kalmak gibi bir durum yaşaya bilirsiniz dolar çıkınca fiyatlar hemen çıkıyorda düşünce aynı performansı göstermiyorlar :) Tabi bu durumun ortada kalma gibi bir riskide var aynı parçalar ile sistem toplamaya karar verdiğinizde 1 aylık bir süreç geçebilir dolarda tekrar yükselişe geçerse aynı fiyattan alamayada bilirsiniz piyasaların belirsizliğinden tamamen risk meselesi. Varsayımlar üzerine durdum. Bende kesin öle bi durum olurdu ve olmaya devam ediyor :D

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Şahsi görüşürüm siz yine de moderatör arkadaşlardan cevap bekleyinde, geri ödemeyi beklerken dolar tekrar yükselişe geçerse, yaşanılacak strese değerse, iptal edin hocam, misal sıra beklerken oraya mı sıraya geçsem burayamı diyerek sona kalmak gibi bir durum yaşaya bilirsiniz dolar çıkınca fiyatlar hemen çıkıyorda düşünce aynı performansı göstermiyorlar :) Tabi bu durumun ortada kalma gibi bir riskide var aynı parçalar ile sistem toplamaya karar verdiğinizde 1 aylık bir süreç geçebilir dolarda tekrar yükselişe geçerse aynı fiyattan alamayada bilirsiniz piyasaların belirsizliğinden tamamen risk meselesi. Varsayımlar üzerine durdum. Bende kesin öle bi durum olurdu ve olmaya devam ediyor :D
Her şey olası tabii ki ama paramın hesaba yatmasını beklemeden direkt kredi kartıyla alırım diye düşündüm

ReCFeR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Her şey olası tabii ki ama paramın hesaba yatmasını beklemeden direkt kredi kartıyla alırım diye düşündüm
Oda bir seçenek tabiki fakat sisteminizi toplamaya başladılar ise ve kişiselleştirilmiş sistem olduğundan iade edeceksenizde acele etmenizde fayda var dediğiniz gibi kargoya verildiğinde iade seçeneğiniz epey meşakatli bir hal alacak ve uğraş gerektirecektir. Şahsi görüşüm ücret dışında herşey içime sindi hepsi ve tamamen isteyerek seçtiğim parçalardan oluşuyorsa iade etmezdim

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Oda bir seçenek tabiki fakat sisteminizi toplamaya başladılar ise ve kişiselleştirilmiş sistem olduğundan iade edeceksenizde acele etmenizde fayda var dediğiniz gibi kargoya verildiğinde iade seçeneğiniz epey meşakatli bir hal alacak ve uğraş gerektirecektir. Şahsi görüşüm ücret dışında herşey içime sindi hepsi ve tamamen isteyerek seçtiğim parçalardan oluşuyorsa iade etmezdim
SSD dram'siz olması dışında bir sorun gozetmiyorum yine de PC hocasi kanalının kaliteli hazır sistem çıkarttığından hemfikiriz bu yüzden iptal edip beklesem mi diye aklımdan geçmiyor değil.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Hocam sistem belli olmadığı için bir şey diyemiyorum. Ben her zamanki kavgamı vereceğim ama ne kadar etkili olur orası tartışılıyor. Dolar şuan düştü ama yarın tekrar çıkmayacağının garantisi maalesef yok. Eğer bir şeyler belli olsaydı, zaten bekleyin vs diye ip uçları verirdim.

Fakat şuan "şahsi görüşüm" iptal ettirmeyin.

ReCFeR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Dolar eski düzeyine geldi ve geçiyor sayılır, bencede iptal ettirmeyin sadece SSD içinse, kullanım amacınızı göz önünde bulundurursanız daha iyi olur. Sanırım hayli kararsızsınız, hiç birşey fark etmeyecek ise sizin için, yazı tura atın ve ne olursa olsun sonuca uyun başka yapacak birşey yok :)

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Bence parçalarınız genel olarak kaliteli. Hazır sistemler genelde işlemci/ekran kartı çerçevesinde çıkıyor. Sizin sistem hazır aynı işlemci ve ekran kartı olan şekilde çıksa 13.500-14k₺ arasına çıkar. Bence aradaki fark genel itibari ile normal. Bence de iptal etmeyin

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Dolar eski düzeyine geldi ve geçiyor sayılır, bencede iptal ettirmeyin sadece SSD içinse, kullanım amacınızı göz önünde bulundurursanız daha iyi olur. Sanırım hayli kararsızsınız, hiç birşey fark etmeyecek ise sizin için, yazı tura atın ve ne olursa olsun sonuca uyun başka yapacak birşey yok :)
Thomas Shelby değilim hocam :D
[bilmiyorsanız diye savaştan döndükten sonra her kararını yazı tura atarak verirdi :D ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri