[çözüldü] Sürekli Çıkan Avast Update Bildirimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarımda Avast bile olmamasına rağmen sürekli gelen avast antivirüs update bildirimi. Update etmeme rağmen bilgisayarı yeniden başlatınca veya bir süre sonra yine çıkıyor. Kaldıramıyorum da. Çok sinir bozucu bir durum  :mad: :mad:

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Sürekli Çıkan Avast Update Bildirimi

Denetim masasında eğer görünüyorsa Revo Uninstaller Pro yu indir ve yükle bu programdan tam kaldırmayı uygula. Bunları yapmadan önce görev yöneticisinden avastla ilgili her şeyi sonlandır.

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

onur.firatt' Alıntı:
Denetim masasında eğer görünüyorsa Revo Uninstaller Pro yu indir ve yükle bu programdan tam kaldırmayı uygula. Bunları yapmadan önce görev yöneticisinden avastla ilgili her şeyi sonlandır.

Denetim masasında veya Görev yöneticisin de herhangi bir şey yok avast ile alakalı.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

KeshKaan' Alıntı:
onur.firatt' Alıntı:

Denetim masasında veya Görev yöneticisin de herhangi bir şey yok avast ile alakalı.

Aşağıda vereceğim link sorununa çare olacak gibi bir çok kişi bu yol ile çözmüş.
TIKLAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri