- Tepki
- 3
Dostum ilk arkadaki anakart iğnelerin çıkardım o gösterdiğin mandala kuvvet uygulamam gerek öyle değil miHangi soğutucuyu takacaksın?
Hatırlar mısın bilmem snowman t6 ultra önermiştin bana 1 ay önce onu aldım bugün onu takacağımHangi soğutucuyu takacaksın?
Eğer 4 pini söktüysen zaten soğutucu çıkmıştır.Dostum ilk arkadaki anakart iğnelerin çıkardım o gösterdiğin mandala kuvvet uygulamam gerek öyle değil mi
Geçmiş mesajlara bakınca hatırladım. - Şu konuHatırlar mısın bilmem snowman t6 ultra önermiştin bana 1 ay önce onu aldım bugün onu takacağım
Hocam şu mandala baskı yapıp çıkarıyorum ozaman yoksa ikisini teker teker mi çıkarmam gerekEğer 4 pini söktüysen zaten soğutucu çıkmıştır.
Çünkü üstteki blok o plastik parçaya sabit.
Ekli dosyayı görüntüle 6965
Çok sağolun hocam bakalım övdüğünüz kadar varmı
Kelepçeyi açacaksın, sonrasında diğer kelepçeye doğru kaldıracaksın. Yani montajda yapılanın tam tersi.Hocam şu mandala baskı yapıp çıkarıyorum ozaman yoksa ikisini teker teker mi çıkarmam gerek
Hocam çok teşekkür ederim viyana kapısı zorlayan Osmanlı süvarisi gibi zorlandım sonunda çıktı iyi gecelerKelepçeyi açacaksın, sonrasında diğer kelepçeye doğru kaldıracaksın. Yani montajda yapılanın tam tersi.
Ekli dosyayı görüntüle 6967
Fanların yönüne dikkat edin. Kullandıktan sonra bir görsel paylaşıp yorumunuzu yaparsanız seviniriz.Hocam çok teşekkür ederim viyana kapısı zorlayan Osmanlı süvarisi gibi zorlandım sonunda çıktı iyi geceler![]()