CPU Sabitliyememe, Bilgisayarımın Isınması, Ani Drop

Kerem Ülker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam abilerim benim şimdi şöyle bir sorunum var sabah kalkıyorum pc yi açıyorum aklınıza gelebilecek TÜM programlardan fps boost quick cpu falan yapıyorum ayrıca cpu eşitleme programı da indirdim sıcaklığı falan eşitleyebiliyoruz ama nedense o bende olmuyor cs go ya giriyorum oynuyorum 15 dakika sonra 1 dakika boyunca 10 fps ye düşüyor sonra 10 dakika sonra 1 fps sonra 7 dakika sonra 5 diye gidiyor bir bakıyorum alt + tab a sıcaklık 95 lerde falan yani yumurta yaparsın öyle diyim elimi bi koyuyorum laptopun sol tarafına aboww elim yanıyor sonra csgo yu kapatıyorum bilgisayarıda kapatıyorum 1 saat sonra yine csgo oynamaya başlıyorum yine kanser olup yine bilgisayarı kapatıyorum bu arada bu sorun sadece csgo da oluyo ve özellikleride yazıyımda sorun olmasın

İŞLEMCİ:Intel Core i5-5200 CPU @ 2.20GHz
RAM: 4GB
SİSTEM Win10
EKRAN KARTI:AMD Radeon R5 M330
(Laptop)

Bu arada eklemek istediğim birşey var YOUTUBE'daki TÜM fps arttırma videolarını falan yaptım :)

KS

Kerem Ülker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şey ben termal macun sürdürmeyi düşünüyorumda  ve 2 yıldır pc yi kullanıyorum hiç içini temizlemedim temizlettiriceğim birtane soğutucu bakarım. Bunların 3 ünüde yaparsam sorunum çözülürmü ve kaç TL ye patlar?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri