- Tepki
- 6
Msı ile de denedim yine aynı zaten PC açma tuşuna basar basmaz fanlar %100 çalışıyor sesinden de belli ters olan bir durum var ama çözemedim kule tipi cpu fan. stok fan bile bu kadar yapmazbu sıcaklık kontrolunu baska bır uygulamadan yapmayı denedınız mı ? yada bostayken mı 95 dereceye cıkıyor ıslemcı sıcaklıgı
Assesin falan alsam iş görür mü bilmiyorum boşta-yükte olması gereken ne peki işlemci biraz ısınma sorunu var sanırım.biraz yüksek gibi aynı işlemci akvaryum kasa dragos kule tipim var o kadar ısınmıyor
Reis bios bile güncellenmedi muhtemelen işlemci kendini korumaya aldı. Kapattı sürekli biosu. Clock-voltaj değerleri otomatikteydi. Sattığı ile iletişime geçtim bugün kargoladım. İlginiz için teşekkürler..Hocam işlemci overclock'lu ya da overvoltage'lı olabilir mi? Amd uygulamasından clock ve voltaj değerlerini kontrol etmenizde fayda var. Aynı işlemciyi amd nin stok fanı ile kullandım, yine de ekstrem durumlar harici sıcaklık o değerlere ulaşmadı. Sorun ondan kaynaklı değilse bir de biosu güncelleyip temiz kurulum yapmayı deneyin.