Yardım CPU Sicakliği Çok Yüksek?

frtious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz gün kernel power 41 hatası ile ilgili bir hatadan söz etmiştim ve yardımcı olan hocalarım ile biraz araştırırken birşey farkettim. Gaming.gen (ÇOOOK SEVGİLERİMLE 🤬) üzerinden aldığım 2. PC özellikleri şu şekilde;

bu arkadaşı stres testine bi sokayım dedim occt üzerinden denedim ve 1. görseldeki gibi boşta çalışırken bile 60 derecelerde. Chrome açınca 70 oluyor. Oyunlarda derecelere çıkıyor. Stres testini başlattığım anda 100 dereceye dayanıyor.

1.png

Aynı işlemcinin kule tipi soğutuculusu (diğer PC'de ) max stres testinde 70 gördü.

1752694952778.png

PC yeniden başlatması, oyundan atması, bir anda masaüstüne düşmesi, kernel hatası vermesi sadece ups kaynaklı olmayabilir mi ya da termal macundan mı kaynaklı acaba? Yardımcı olur musunuz ?

Brakccek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
benimde aynı sorun var bir anda reset atıyor siyah ekran

aynı işlemci var bende de

KS

frtious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam saçma sapan bir marka, asassin phantom çrktim bir tane. Geldiğinde test edip psu ya bakıcam. İkisinden birinde sorun. Yazarım tavsiye olarak

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba, kullandığın kasa linkteki model dimi?

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Sıvı soğutma alırken markanın kimliğine, sağladığı garantiye bakmak çok önemli. Geçen birisi bir sıvı soğutma önermiş 2 yıl garantisi var mesela, kabul edilebilir bir şey değil bu sıvı soğutmalarda. Arctic'e bakıyorsun 6 yıl garanti veriyor ve sıvı sızıntısı durumunda bilgisayarınız zarar görürse de sistemi gönderiyorsunuz ve test ediyorlar. Sitesinde öyle yazıyor.

Garantisi yüksek sıvı soğutma haliyle kaliteli oluyor. Testlerine incelemerine bakınca da zaten anlıyorsunuz neymiş ne değilmiş diye.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri