Soru CPU Soğutucu Fan Tavsiye???

mr_heartcuup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Frisby Phonix Fc-9505G mini atx kasa- R5 7500f işlemci için kasaya uyumlu soğutucu tavsiyesi verir misiniz? 1-2 k arası bütçem var.

Kasa ölçüleri: G:270mm
Y:368mm
D:388mm

KS

mr_heartcuup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ben de bunu almak istiyorum ama arkadaşımda bunu kullanıyor. Kasası benimkinden yaklaşık 3 cm genişti onda bile cam ile arasında 1cm falan boşluk kalmıştı. Bu model benim kasaya sığmayacağını düşünüyorum. Kasa özelliklerinde 120 mm destekliyor diyor ama soğutucu baya uzun geldi gözüme. Kesin olur mu ? Haricen başka emsal öneriniz varsa da söylerseniz sevinirim

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
120mm olayı hangisi ama, işlemci yuva kısmı mı ? Yoksa kasanın teknik özelliklerinde yazan soğutucu yüksekliğimi ? İkisi ayrı ayrı özellikler.
Kasanın desteklediği soğutucu yüksekliğine bakıp alabilirsin.
14 cm ya da 15 cm duruma göre.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
Ben de bunu almak istiyorum ama arkadaşımda bunu kullanıyor. Kasası benimkinden yaklaşık 3 cm genişti onda bile cam ile arasında 1cm falan boşluk kalmıştı. Bu model benim kasaya sığmayacağını düşünüyorum. Kasa özelliklerinde 120 mm destekliyor diyor ama soğutucu baya uzun geldi gözüme. Kesin olur mu ? Haricen başka emsal öneriniz varsa da söylerseniz sevinirim
Kasan 155cm e kadar CPU soğutucu desteği veriyor, özelliklerinde bu şekilde yazıyor.

KS

mr_heartcuup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Çok teşekkürler Assasin Peerless oluyorsa onu almak istiyordum zaten.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri