Cpu ve Gpu Voltaj sorunu

Efekan Koçyiğit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır evden uzakta olduğum için evimdeki bilgisayarı kontrol etmeye karar verdim ve bilgisayara uzaktan bağlandım. AMD Adrenalin kendiliğinden silinmiş her zamanki gibi hemen kurdum ve ayarları kontrol ederken ekran kartı ve cpu voltajının bir anda 0'a inip sonrasında geri normal değerlere döndüğünü fark ettim bu durum bir problem yaratır mı ne yapmalıyım bilgi verirseniz içim çok rahatlar şimdiden teşekkür ederim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır evden uzakta olduğum için evimdeki bilgisayarı kontrol etmeye karar verdim ve bilgisayara uzaktan bağlandım. AMD Adrenalin kendiliğinden silinmiş her zamanki gibi hemen kurdum ve ayarları kontrol ederken ekran kartı ve cpu voltajının bir anda 0'a inip sonrasında geri normal değerlere döndüğünü fark ettim bu durum bir problem yaratır mı ne yapmalıyım bilgi verirseniz içim çok rahatlar şimdiden teşekkür ederim
WHQL sürüm mü yüklediniz ?

KS

Efekan Koçyiğit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bir fikri olan var mı eğer yazılımla alakalı değilse garantiye göndericem...

KS

Efekan Koçyiğit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Arkadaşlar durumu videoya aldım böyle anlık voltaj inişi çıkışı yaşanıyor çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri