Creatine Suda Beklerse Ne Olur?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Creatine suda beklerse etkisini kaybetmesi gibi bir şey söz konusu mu?

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
En etkili içme yöntemi direk tozu ağzına atıp su ile içmek ben öyle kullanıyorum daha hızlı emilim oluyor
Hocam bence o şekil kullanım yanlış. Creatinenin daha hızlı karışması bir şeye fayda sağlamıyor. Günlük aynı saatte, 5 gramı 1 su bardağına karıştırarak almak en optimal yöntem. Ayrıca zannediyorum ki creatine çok hızlı çözünen bir madde olduğu için ağızda çözünmeye başlayınca etkisini kaybeder. (benim düşüncem bu şekilde)

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Hocam bence o şekil kullanım yanlış. Creatinenin daha hızlı karışması bir şeye fayda sağlamıyor. Günlük aynı saatte, 5 gramı 1 su bardağına karıştırarak almak en optimal yöntem. Ayrıca zannediyorum ki creatine çok hızlı çözünen bir madde olduğu için ağızda çözünmeye başlayınca etkisini kaybeder. (benim düşüncem bu şekilde)
Benim sporcu arkadaşım var eğitmen ona da sordum kendimde çok araştırmasini yaptım ister suyla karıştırıp iç istersen benim yaptığım gibi iki türlü de işlevi aynı ben öyle alıştım direk agzima atip su ile içiyorum sonuç olarak en az 3/4 litre Su icmen lazım creatin kullanırken özellikle su alımı çok önemli

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri