Arkadaşlar selamlar, iyi hafta sonları ve iyi akşamlar herkese. Arkadaşlar i5 13400F RTX 3060 Ti kombinasyonuna sahip bir sistemim var. CS2'de ne yazık ki tam sürümünü hatırlamıyorum, 2024 sürücü ile aynı konum aynı haritada 350 360 FPS'lerde gezinirken, yine kendimden kaynaklı aptallık edip kenara not almadığım 2023 tarihli sürücü kuruluyken 380 395 FPS aralığında gezinmekte.
Bu durum benim gözümde klasikleşmiş bir söz olan "driverlarınızı güncel tutun" sözünü kendim için diyorum çürütmüş oldu. Fakat şu anda 2023 tarihli sürücünün tarihini unuttuğum için o sürücünün hangisi olduğunu bilmiyorum. Geçmişte yüklenmiş olan sürücüleri görme imkanımız veyahut sürücüler hakkında bir öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Boyle bir durum yasayan varsa ve mesaj yazabilirse cok sevinirim.
Bu durum benim gözümde klasikleşmiş bir söz olan "driverlarınızı güncel tutun" sözünü kendim için diyorum çürütmüş oldu. Fakat şu anda 2023 tarihli sürücünün tarihini unuttuğum için o sürücünün hangisi olduğunu bilmiyorum. Geçmişte yüklenmiş olan sürücüleri görme imkanımız veyahut sürücüler hakkında bir öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Boyle bir durum yasayan varsa ve mesaj yazabilirse cok sevinirim.