sa öncelikle yeni ekran kartı aldım gtx 1050 ti gaming x msı hiçbir oyunda problem yok cs go da dahil oynulrı gayet istediğim gibi oynuyorum saatlerce problem olmuyor ama cs go ya girerken salilelik bir olay böyle kare kare farklı bozuk renkler çıkıyor oyuna girince geçiyor alta alıp girdiğimdede böyle saliselik bir olay böyle görüntüler birbirine girmiş vaziyette oluyor farklı karelenmeler foto çekemiyorum çok hızlı gelip gidiyor hiçbir oyunda problem yok başka oyunda yapmıyor sadece cs go da yapıyor cs go oynarken akıcılıkta fps de sıkıntı yok oynarken de birşey olmuyor alta alıp girdiğimde oluyor bu sadece neden olur
arkadaşlar sorun msaa yı kapatınca düzeliyor ama msaa kapalı oynamak istemiyorum neden olur acaba
elden 8 x msaaa seçili yapınca oluyor girip çıkarken pixelleşme ama otomatik 8 x msaa seçince problem olmuyor şimdi farkettim heralde oyunla alakalı ekran kartımla alakalı olsa başka oıyunlardada yapacağını düşünüyorum
arkadaşlar sorun msaa yı kapatınca düzeliyor ama msaa kapalı oynamak istemiyorum neden olur acaba
elden 8 x msaaa seçili yapınca oluyor girip çıkarken pixelleşme ama otomatik 8 x msaa seçince problem olmuyor şimdi farkettim heralde oyunla alakalı ekran kartımla alakalı olsa başka oıyunlardada yapacağını düşünüyorum