- Tepki
- 24
genel olarak saatlerce cs go oynuyorum bayramda harçlık toplayop alabileceğil güzel mouse ler varmı
Yani şimdi bir sürü fiyat bandı var belirli bir fiyat söylerseniz önerebilirimgenel olarak saatlerce cs go oynuyorum bayramda harçlık toplayop alabileceğil güzel mouse ler varmı
hocam 400 e kadar çıkabilirim belki 500 e de zorlayabilirim öyle illa marka diyen biriside olmadığım için çok böyle markaya gerek yokYani şimdi bir sürü fiyat bandı var belirli bir fiyat söylerseniz önerebilirim
Anladım, şu an pahalılar ama tahminimce bayramda indirime girerlerhocam 400 e kadar çıkabilirim belki 500 e de zorlayabilirim öyle illa marka diyen biriside olmadığım için çok böyle markaya gerek yok
Hmm o zaman büyük bir şey lazım size fakat 400e felanda düzgün mouse kalmadı ki biraz artamaz mı bütçe?hocam viper mini var bende elimde yok oluyor
Everestten uzak dur 10-11 yıl öncenin mousesi gibi bir şey ayrıca aşırı ağırhocam arkadaşım everest sgm x7 pro mu ne bişi önermişti ama bilemiyorum
Sponsorluk gibi bir şeydir iyi değil çünkühmm
hocam berk rip tepe'nin videosu baktım hiper naga x80 iyi diyo 350 tl
Bütçe çok kısıtlı hocamhocam başka önerebileceğiniz yokmu acaba
Steelseries prime mini bakın dediğim gibi veya hyperx hastehocam belki 600 e de çıkarabilirim teyzemden yardım alıp
Tamamdırtamamdır hocam teşekkürler en kötü razer deathadder v2 mini fln bakarım yada paraları alıp tekrar yazarım![]()