Soru Cs2 Için Aoc 25G4Sxu Modeli Alınır Mı?

kuyt5252

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar Counter-Strike 2 için bu monitörü almayı düşünüyorum bi ara kafam Dell Alienware AW2525HM modeline gitmişti ama aralarında fiyat farkına değecek bir fark yoksa bu modeli düşünüyorum veya bu fiyat bandında daha iyi tercih edilebilir bir monitör varsa paylaşabilirsiniz 300 320Hz olan bir model alsam bile 240Hz'de kullanmayı düşünüyorum sistemim RX 7700XT 12 GB ekran kartı Ryzen 5 7500F işlemci 16 GB 6000MHz RAM

Son düzenleme:

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Dell Alienware AW2525HM
AOC 25G4SXU
veya diğer öneriler...

Dell de tabi bariz kaliteli ürünler..
Servis açısında biraz daha öne çıkar. daha rahat ve uygundur diğer markalara göre. Yaygın servis ağı...
Kolay kolay sıkıntı çıkarmaz. Uuzn süre kulanımda bende sıkıntı çıkarmadı değişimden önce,10 yılı geçmiş durumdaydı. Halen de bir sıkıntısı yok.

Karşılaştırma, teknik özellikler ve kullanıcı yorumlarına bakmanız gerekecek... Objektif kullanıcı yorumları önemli olacaktır.

En basitinde şu tür karşılaştırma

En iyisi resmi sitelerinden karşılaştırmaktır teknik olarak
vs

Yabancı blog veya Yotube incelemelerede bakmak isterseniz buralara da bakabilirsiniz.

Kullanıcı yorumlarına daha çok REDDİT üzerinden bakmak. Mutlaka kullanan çıkıyor burada...

Son düzenleme:
KS

kuyt5252

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dell Alienware AW2525HM
AOC 25G4SXU
veya diğer öneriler...

Dell de tabi bariz kaliteli ürünler..
Servis açısında biraz daha öne çıkar. daha rahat ve uygundur diğer markalara göre. Yaygın servis ağı...
Kolay kolay sıkıntı çıkarmaz. Uuzn süre kulanımda bende sıkıntı çıkarmadı değişimden önce,10 yılı geçmiş durumdaydı. Halen de bir sıkıntısı yok.

Karşılaştırma, teknik özellikler ve kullanıcı yorumlarına bakmanız gerekecek... Objektif kullanıcı yorumları önemli olacaktır.

En basitinde şu tür karşılaştırma

En iyisi resmi sitelerinden karşılaştırmaktır teknik olarak
vs

Yabancı blog veya Yotube incelemelerede bakmak isterseniz buralara da bakabilirsiniz.

Kullanıcı yorumlarına daha çok REDDİT üzerinden bakmak. Mutlaka kullanan çıkıyor burada...

sizin peki kendiniz bu monitör hakkında bi bilginiz öneriniz tavsiyeniz var mıdır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri