Cs2 Için Mause Önerisi?

eedeegg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

CS2 oynuyorum ve mause önerinizi ihtiyacim var. Sizce en iyi CS için mause hangisi?

Çoğu kişi kullanıyor diye Logitech g pro superlight 2 almıştım ama sanki bir şeyler kötü gibi tık hassasiyeti hoşuma gitmedi gibi, kablosuz önerisi olan var mı?

csdenbıktım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba reis ilk önce bütçen ne kadar onu öğrenebilirsem ona göre bir mouse önericem

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
ben kendimi bildim bileli razer deathadder v3 pro kullanıyorum burada senin tutuşun önemli

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146

pixart paw 3395 sensör kullanan kablosuz fareler listesi. bütçene uygun olanı yorumlara göre seçebilirsin.

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Ağır mouse sevdiğim ve elime tam oturduğu için G502 kablosuz son çıkanına güncelledim, önceki de G502 idi. Ondan yıllar önceki de G402 idi ve fena değildi ama G502'yi daha çok sevdim. Arada bir kaç model hafif fare de denedim.

Bu mouse beğenme işi tamamen kişiseldir. Bence deneme imkanı sunan mağazada fareleri dene derim. Çok hafif mouse kullanırken mouseyi sabit tutmam gerektiğinde bende hafiften sağ-sol titreme oluşuyor ve hedeften sapıyorum, bu da benle alakalı ve bu yüzden ağır mouse kullanıyorum. Bir de eline tam oturmasıyla alakalı bir şey var ki hepimizin elleri farklı boyutta olup tutuş biçimimiz de farklı oluyor. Bu yüzden hepimizin deneyimi ve önerisi bambaşka olur. Beğendiğimiz fareler bambaşka olabilir. Mümkünse kendin deneyip seç derim.

KS

eedeegg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba reis ilk önce bütçen ne kadar onu öğrenebilirsem ona göre bir mouse önericem
5 bin civari normal tutuş pençe değil

ben kendimi bildim bileli razer deathadder v3 pro kullanıyorum burada senin tutuşun önemli
Pençe değil normal tutuş 5 bin bütçe

Kronik sorun olduğunu söylüyorlar scroll kısmı için

Ağır mouse sevdiğim ve elime tam oturduğu için G502 kablosuz son çıkanına güncelledim, önceki de G502 idi. Ondan yıllar önceki de G402 idi ve fena değildi ama G502'yi daha çok sevdim. Arada bir kaç model hafif fare de denedim.

Bu mouse beğenme işi tamamen kişiseldir. Bence deneme imkanı sunan mağazada fareleri dene derim. Çok hafif mouse kullanırken mouseyi sabit tutmam gerektiğinde bende hafiften sağ-sol titreme oluşuyor ve hedeften sapıyorum, bu da benle alakalı ve bu yüzden ağır mouse kullanıyorum. Bir de eline tam oturmasıyla alakalı bir şey var ki hepimizin elleri farklı boyutta olup tutuş biçimimiz de farklı oluyor. Bu yüzden hepimizin deneyimi ve önerisi bambaşka olur. Beğendiğimiz fareler bambaşka olabilir. Mümkünse kendin deneyip seç derim.
Evet haklısın. Benim normal insanlara göre Elim küçük ve senin gibi titreme sorunu bende de var acaba ağır mause mi geçsem? Hep hafif tercih ediyordum. Bkz. Superlight 2 tutuş biçimi pençe değil, normal tutuş.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri