- İşlemci
- i7
- Ekran Kartı
- 4060
Herkese iyi pazarlar. Bilgisayarım eskidiği için yeni bir sistem almak istiyorum ama işin içinden çıkamadım ve sizlerin yardımına ihtiyaç duyuyorum. Maalesef sistem özellekleri vs çok anlamıyorum. Şahsen kendim uzun yıllardır sadece CS oynuyorum ve alacağım sistemde cs2yi ortalama 300fpslerde oynatması gereken bir sistem olmalı. Ve uzun yıllar kullanmak isteyeceğim bir sistem. Bütçe olarak 30k ayırabilirim. 30kyı biraz geçebilirde. Hazır sistemde olabilir. itopyada aşağıdaki linkde görebileceğiniz bir kampanya var. Sizce bu sistem gerçekten uygun ve kaçırmaman gereken bir kampanya mı. Daha uygun fiyata aynı sistemi alabilir miyim? Desteğiniz için teşekkürler.
Bu sistemde gözüme uygun ve güzel geldi sizce kıyaslandığı zaman hangisi daha mantıklı?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Bu sistemde gözüme uygun ve güzel geldi sizce kıyaslandığı zaman hangisi daha mantıklı?
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Son düzenleme: