Soru Cs2 Seçkin Yükseltmesi Alınır Mı?

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Merhabalar öncelikle,
CS2'ye yeni başlamış biriyim ve hesabımda pek skin yok 3,4 tane tek var hesabım tuzsuz çorbadan ibaret Keydrop işlerinede girmekte istemedim illegal olduğu için
Geriye kasa açma kaldı ve üstüne kasa anahtarı almak ile uğraşmak istemiyorum
Seçkin yükseltmesi, yani cs2 prime'ı daha yeni duydum ve bu ne işe yarıyor pek bilgim yok sizden öğrenmek istedim ve birkaç sorum olacak
1-Oyunda her hafta kasa geldiğine göre anahtarsız açmak mümkün müdür?
2-Kasa açmadan da skin elde edebilir miyim?
3-Haftalık ödül olarak neler veriyor?
Bunları cevaplarsanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Seviliyorsunuz ♥️

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Merhabalar öncelikle,
CS2'ye yeni başlamış biriyim ve hesabımda pek skin yok 3,4 tane tek var hesabım tuzsuz çorbadan ibaret Keydrop işlerinede girmekte istemedim illegal olduğu için
Seçkin yükseltmesi, yani cs2 prime'ı daha yeni duydum ve bu ne işe yarıyor pek bilgim yok sizden öğrenmek istedim ve birkaç sorum olacak
Şimdiden teşekkürler
Seviliyorsunuz ♥️
Oyunda her hafta 4 seçenek veriyor 2 sini seçiyorsun genelde kasa+2 skin+sprey veya kasa+skin+2 sprey veriyor. Kasaları açarken anahtar lazım genelde 3 dolar falan oluyor herhalde.

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Oyunda her hafta 4 seçenek veriyor 2 sini seçiyorsun genelde kasa+2 skin+sprey veya kasa+skin+2 sprey veriyor. Kasaları açarken anahtar lazım genelde 3 dolar falan oluyor herhalde.
Skin herhangi bir karşılık olmadan veriyor değil mi?

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
şuan cs'de maç demosu izlerken bunu görüyorum. Faceit veya seçkin hiç farketmiyor full hile dolu , oyun suan en oynanmıcak döneminde gerisi sana kalmış

Furkan reis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Bence alınır bende var ömürlük haftada iki saat oynayıp kasa düşürüp çıkıyorum steamdan oyun almaya para birikiyor bu sayade oyuna para vermiyorum. Ama şuan ne kadar oldu bilmiyorum ben 200 TL ye almıştım.

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
konu oyunlar üzerine iken ben diablo 4 hakkında bir şey sorabilir miyim?

mahoalonzo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Birincisi kasa açman için anahtar şart ikincisi skin almak veya satmak için steam pazarını kullanabilirsin illede kasa açıp skin çıkarmana gerek yok üçüncüsü her hafta kasa skin ve graffiti verir ama öyle aman aman skinler bekleme ve seçkin alırsan bir nebze daha az hile denk gelebilir ama şuan için seçkin hesaplarda bile hile açıyorlar... seçkin alıp rank kasabilirsin ve oyunda servis madalyası kazanırsan ileriye doğru hesabını satmak istersen satacağın fiyata azda olsa faydası olur.

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Evet. Kasaları falanda satabiliyorsun. Bu arada her hafta 1 level atlaman lazım vermesi için.
Biliyorum hocam bilgi için teşekkürler
şuan cs'de maç demosu izlerken bunu görüyorum. Faceit veya seçkin hiç farketmiyor full hile dolu , oyun suan en oynanmıcak döneminde gerisi sana kalmış
Şimdiye kadar sadece 1 kere tek hileyle karşılaştım hocam sonra hiç karşılaşmadım
Bence alınır bende var ömürlük haftada iki saat oynayıp kasa düşürüp çıkıyorum steamdan oyun almaya para birikiyor bu sayade oyuna para vermiyorum. Ama şuan ne kadar oldu bilmiyorum ben 200 TL ye almıştım.
şu an 15 dolar yani 500 TL hocam yaklaşık muhtemelen alacağım
konu oyunlar üzerine iken ben diablo 4 hakkında bir şey sorabilir miyim?
sorun sıkıntı yok
Birincisi kasa açman için anahtar şart ikincisi skin almak veya satmak için steam pazarını kullanabilirsin illede kasa açıp skin çıkarmana gerek yok üçüncüsü her hafta kasa skin ve graffiti verir ama öyle aman aman skinler bekleme ve seçkin alırsan bir nebze daha az hile denk gelebilir ama şuan için seçkin hesaplarda bile hile açıyorlar... seçkin alıp rank kasabilirsin ve oyunda servis madalyası kazanırsan ileriye doğru hesabını satmak istersen satacağın fiyata azda olsa faydası olur.

Eğer pahalı bir kasa çıkarsa ancak kasa açarım oda nadiren
Kasa dışında skin vermesi iyi olmuş
Cevaplar için teşekkür ederim

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
Eğer pahalı bir kasa çıkarsa ancak kasa açarım oda nadiren
Kasa dışında skin vermesi iyi olmuş
Cevaplar için teşekkür ederim
aklında bulunsun skinler genellikle 10 centlik çıkıyo ama şanslıysan güzel skinler gelebilir.

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Hocam Diablo 4 Xbox dan indirdim başka bir hesaptan norma kullandığım hesaptan ise de bir ara Steam dan ücretsiz olmuştu bir kaç saat oynamıştım şimdi indiriyorum 2 hesabı bir birine bağladı kaldığım yerden devam eder değil mi?

cuditex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Ben cs2 den valorant a döndüm. Cs2 de hileci çok hiç zevk vermiyor. Ben oyunu çok iyi oynamama rağmen çok nadir lider olabiliyorum yeni başlayan için durum çok vahim. Oynamayın.

wooserr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
Merhabalar öncelikle,
Şimdiden teşekkürler
Seviliyorsunuz ♥️
1) Kasalar anahtarla açılır ama kilitli bir şekildede satarsın.
2) Kasa açmadan düşen droplardan skin alırsın.
3) Haftalık değil 5 günde bir drop düşer droptan skin, kasa, grafiti veya sticker çıkar.

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Ben cs2 den valorant a döndüm. Cs2 de hileci çok hiç zevk vermiyor. Ben oyunu çok iyi oynamama rağmen çok nadir lider olabiliyorum yeni başlayan için durum çok vahim. Oynamayın.
Sadece silah yarışı modu oynuyorum ona da hile yapan da ne bileyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri