CSGO FPS Düşme Sorunu

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba,
Csgo oynarken 200'e yakin fps alıyordum ama simdi ise 50 60 oldu

Sorunda internet kafeye gittikten sonra basladi orada toplu girdik eve geldik ayarlari yaptigimda 50 60'ta fps almaya basladim napabilirim simdiden tesekkurler sistem ozelliklerim imzamda mevcut.

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Kafede kayıtlı ayarların değişmiş olabilir. Kontrol edebilirsin.

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyuna yeni gelen güncelleme ile ses ayarları kısmına "HRTF" adında bir ayar geldi. Bu ayar bazı bilgisayarlarda FPS sorunlarına yol açabiliyor. Kontrol edersen belki çözümü bu olabilir.

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
harryhur' Alıntı:
Oyuna yeni gelen güncelleme ile ses ayarları kısmına "HRTF" adında bir ayar geldi. Bu ayar bazı bilgisayarlarda FPS sorunlarına yol açabiliyor. Kontrol edersen belki çözümü bu olabilir.

MSI' Alıntı:
Hocam o ayarı yaptıkları zaman bazı kullanicilarda yine sorun devam ediyor Muş w10 da Xbox Dvr cs go da bu sorunu yaratabiliyorMuş Xbox Dvr yi kapat dene bi kardeşim

Eğer Windows 10 kullanıyorsan o ayarı yap

Geç cevap verdim kusura bakmayın dedikleriniz işe yaradı HRTF'yi kapadım fps arttı ve xbox dvr'ida kapattıgımda baya iyi oldu çok teşekkür ederim :)

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
furkanceyln47' Alıntı:
harryhur' Alıntı:

MSI' Alıntı:
Hocam o ayarı yaptıkları zaman bazı kullanicilarda yine sorun devam ediyor Muş w10 da Xbox Dvr cs go da bu sorunu yaratabiliyorMuş Xbox Dvr yi kapat dene bi kardeşim

Eğer Windows 10 kullanıyorsan o ayarı yap

Geç cevap verdim kusura bakmayın dedikleriniz işe yaradı HRTF'yi kapadım fps arttı ve xbox dvr'ida kapattıgımda baya iyi oldu çok teşekkür ederim :)

Rica ederim dostum , ayrıca geribildirimin için de ayrıca teşekkür ederim :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri