Soru Csgo Kasa Açmak Mantıklımı

Kadirxvp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Csgoda kasa açmak sizce mantıklısı yoksa kendimiz skin almakmi mantıklı

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,686
Biraz bekleyim olmadı kendim dizerim

Hocam varmisir öneriniz
Kanka kasa almak saçma fiyatlar uçuk zaten onun yerine skin daha çok mantıklı eğer çok para gider gidiyorsan seçkin al hesabina kasa düştükçe sat öyle para dondurursun şuan çok para ediyor

KS

Kadirxvp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
kasa acmak yerine kasa alıp beklemenizi öneriirm
Cs2 gelince kasalar artarmi peki

Kanka kasa almak saçma fiyatlar uçuk zaten onun yerine skin daha çok mantıklı eğer çok para gider gidiyorsan seçkin al hesabina kasa düştükçe sat öyle para dondurursun şuan çok para ediyor
Anladım hocam ben seçkin alayım bekleyim o zaman

Günde kaç kasa düşer ben 3 saat filan oynarım günlük

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,686
Cs2 gelince kasalar artarmi peki

Anladım hocam ben seçkin alayım bekleyim o zaman

Günde kaç kasa düşer ben 3 saat filan oynarım günlük
Haftada 2 + skin diye biliyorum yada çıkartma ki seckinden sonra kalan paraylada kasa almanı öneririm

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Csgoda kasa açmak sizce mantıklısı yoksa kendimiz skin almakmi mantıklı
Acilmaz. Bıçak cikmasi falan hikaye hocam. %1 den az ihtimal icin 2k cöp edilmez. 2k ya ben glock usps m4a4 awp neo noir set dizdim bide ak47 anubis aldim. Kesinlikle envanter dizin kasa acmak yerine. Bıçak eldiven alacaktim guard kaldirdim diye pazar bani yedim :(

KS

Kadirxvp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Acilmaz. Bıçak cikmasi falan hikaye hocam. %1 den az ihtimal icin 2k cöp edilmez. 2k ya ben glock usps m4a4 awp neo noir set dizdim bide ak47 anubis aldim. Kesinlikle envanter dizin kasa acmak yerine. Bıçak eldiven alacaktim guard kaldirdim diye pazar bani yedim :(
O zaman ben direk skin alıyım hiç girmeyim aksiyona

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri