Ne bilim hocam şöyle 2 bin atıp demek var aklimdaben acmam sanırm bır kere actım elde var sıfır oldum
valla size kalmıs kasa varsa elınızde belkı elınızdekı kasaları degerlendırmek ıcın deneyebılırıasnız dıger turlu 2000 tlnız 100 tl de olabılırNe bilim hocam şöyle 2 bin atıp demek var aklimda
Riskli skin daha mantıklıCsgoda kasa açmak sizce mantıklısı yoksa kendimiz skin almakmi mantıklı
Biraz bekleyim olmadı kendim dizerimvalla size kalmıs kasa varsa elınızde belkı elınızdekı kasaları degerlendırmek ıcın deneyebılırıasnız dıger turlu 2000 tlnız 100 tl de olabılır
Hocam varmisir önerinizRiskli skin daha mantıklı
Kanka kasa almak saçma fiyatlar uçuk zaten onun yerine skin daha çok mantıklı eğer çok para gider gidiyorsan seçkin al hesabina kasa düştükçe sat öyle para dondurursun şuan çok para ediyorBiraz bekleyim olmadı kendim dizerim
Hocam varmisir öneriniz
kasa acmak yerine kasa alıp beklemenizi öneriirmCsgoda kasa açmak sizce mantıklısı yoksa kendimiz skin almakmi mantıklı
Cs2 gelince kasalar artarmi pekikasa acmak yerine kasa alıp beklemenizi öneriirm
Anladım hocam ben seçkin alayım bekleyim o zamanKanka kasa almak saçma fiyatlar uçuk zaten onun yerine skin daha çok mantıklı eğer çok para gider gidiyorsan seçkin al hesabina kasa düştükçe sat öyle para dondurursun şuan çok para ediyor
Günde kaç kasa düşer ben 3 saat filan oynarım günlükKanka kasa almak saçma fiyatlar uçuk zaten onun yerine skin daha çok mantıklı eğer çok para gider gidiyorsan seçkin al hesabina kasa düştükçe sat öyle para dondurursun şuan çok para ediyor
Haftada 2 + skin diye biliyorum yada çıkartma ki seckinden sonra kalan paraylada kasa almanı öneririmCs2 gelince kasalar artarmi peki
Anladım hocam ben seçkin alayım bekleyim o zaman
Günde kaç kasa düşer ben 3 saat filan oynarım günlük
Kasa tavsiyen varmi hocam yoksa rastgele alayimmiHaftada 2 + skin diye biliyorum yada çıkartma ki seckinden sonra kalan paraylada kasa almanı öneririm
Hocam varmidir onerinizkasa acmak yerine kasa alıp beklemenizi öneriirm
Fiyatı yüksek olanlardan değil orta düzey olanlardan alKasa tavsiyen varmi hocam yoksa rastgele alayimmi
Hocam varmidir oneriniz
bende fracture gibi kasalar var, ortalama 20tl. Satılmalı mı? Bekletilmeli mi?Fiyatı yüksek olanlardan değil orta düzey olanlardan al
Cs 2 tamamen çıkana kadar bekletilmeli bence şuan hype var cs 2 yebende fracture gibi kasalar var, ortalama 20tl. Satılmalı mı? Bekletilmeli mi?
Hocam ne zaman çıkacak bilginiz varmi pekiCs 2 tamamen çıkana kadar bekletilmeli bence şuan hype var cs 2 ye
Yaz ayında Haziran da falan bekleniyorHocam ne zaman çıkacak bilginiz varmi peki
Acilmaz. Bıçak cikmasi falan hikaye hocam. %1 den az ihtimal icin 2k cöp edilmez. 2k ya ben glock usps m4a4 awp neo noir set dizdim bide ak47 anubis aldim. Kesinlikle envanter dizin kasa acmak yerine. Bıçak eldiven alacaktim guard kaldirdim diye pazar bani yedimCsgoda kasa açmak sizce mantıklısı yoksa kendimiz skin almakmi mantıklı
O zaman ben direk skin alıyım hiç girmeyim aksiyonaAcilmaz. Bıçak cikmasi falan hikaye hocam. %1 den az ihtimal icin 2k cöp edilmez. 2k ya ben glock usps m4a4 awp neo noir set dizdim bide ak47 anubis aldim. Kesinlikle envanter dizin kasa acmak yerine. Bıçak eldiven alacaktim guard kaldirdim diye pazar bani yedim
Seçkin al kalan para ile skin al dostumO zaman ben direk skin alıyım hiç girmeyim aksiyona
Matematiksel ihtimali yaklasik şoyle. 2k yatirinca %90 100-200tl olur. %9 500-600tl(kirmizi cikarsa vs) %1 2-3k ve üstü. Yaklasik böyle yani o anlik sans vurursa vurur yoksa 200tl ederO zaman ben direk skin alıyım hiç girmeyim aksiyona