csgo model sorunu (başka kimsede bu sorunu görmedim)

Arda Azaklı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
resime bakıp yorumlayabilirseniz sevinirim.her ne kadar arasamda internette bunun ile ilgili bir çözüm hatta bu sorunu yaşayan birisi bulamadım.sorunun bilgisayarım ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çok uzun süredir csgo oynuyorum ve ilk defa geçenlerde yaşadım bu sorunu.o zamandan beri ara sıra oluyor ara sıra olmuyor.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden 
teşekkürler 

KS

Arda Azaklı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam dosya bütün doğrulaması yaparsanız sorun çözülecektir.
teşekkürler fakat denedim.ilk başta çözüldüğünü sanmıştım ama sonra tekrar oldu.aslında güncellemeyi yapana kadar bir sıkıntı yoktu ama güncellemeden sonra oldu ama güncellemeyi bahane göstermek bence yanlış olur,sorunun bunun ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam cs dosyalarını steam dosyası üzerinden kopyalayın. Sonra steam üzerinden oyunu silin. Daha sonra klasöre oyunun dosyalarını yeniden yapıştırın. Oyunu başlatın düüzelicektir :)

KS

Arda Azaklı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam cs dosyalarını steam dosyası üzerinden kopyalayın. Sonra steam üzerinden oyunu silin. Daha sonra klasöre oyunun dosyalarını yeniden yapıştırın. Oyunu başlatın düüzelicektir :)
peki,deneyeceğim teşekkürler fakat herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi birde onun ile uğraşmayalım tekrar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri