249TL200 kusur yazıyor ama bazı yerler 123 tl diyor hangisi doğru acaba ?
250₺ steamda satılıyor 123₺ dediğin nerde satılıyor ?_200 kusur yazıyor ama bazı yerler 123 tl diyor hangisi doğru acaba ?
yalan hocam steamda 250₺ satılıyor baska yerde satılsa bile hesabtırSteam mağazasında diyorlar ama bilmiyorum
Hmm mantıklı mı peki biriktirip alsamyalan hocam steamda 250₺ satılıyor baska yerde satılsa bile hesabtır
cs oynicaksan alınmalı 2 ay icinde zamlanacaktır ve aldıktan sonra sunucularda oynarsan kasa düserse bile parasını cıkartıyorsunHmm mantıklı mı peki biriktirip alsam
Sunucu derken awp sunucusu falan mı yoksa ranked falan mıcs oynicaksan alınmalı 2 ay icinde zamlanacaktır ve aldıktan sonra sunucularda oynarsan kasa düserse bile parasını cıkartıyorsun
drop aktif olan herhangi bir sunucuda sans olarak düserSunucu derken awp sunucusu falan mı yoksa ranked falan mı
4 sene önce ban yemistim gecen hafta cs2 icin aldim. 1 haftada 2 kasa atti 60-30tl degerinde 90tl yapti. Parasinda degilim ama herturlu fiyatini cikarirsin200 kusur yazıyor ama bazı yerler 123 tl diyor hangisi doğru acaba ?
oyundan al sadece o şekilde en güvenilir yerden alıyorsun ve oyun 250 tl ye satıyor prime ı maalesef vay anasını ben zamanında 25tl ye almıştım oyunu prime mevzuları yokken ve oyun paralıyken200 kusur yazıyor ama bazı yerler 123 tl diyor hangisi doğru acaba ?