- Tepki
- 190
9.66 dan 161 tane aldım beyler artık çok mu geç hata mı ettim yoksa sizce ilerde sağlam kar bırakır mı?
Belli olmaz ama bence g.oEkli dosyayı görüntüle 26200
9.66 dan 161 tane aldım beyler artık çok mu geç hata mı ettim yoksa sizce ilerde sağlam kar bırakır mı?
zarar etmeden satabilir miyim ki?Belli olmaz ama bence g.o
Satarsınzarar etmeden satabilir miyim ki?
hocam benim bi düşürülecek 63 tane koleksiyon kartım her birinden 10 kuruş gelse en az 6.3TL ediyor bu sefer diğer 2023 çıkartmalarında alırımBence güzel. Her türlü oyun çıktığında turnuva olduğunda değere biner uzun vadede ama kısa vadeli düşünüyorsan hiç zannetmiyorum. Deagle bronz deko* muydu neydi ona bi bak. Parlak olduğu için ucuz yollu deagle skinleri arasında değerinin artacağı ön görülüyor. Kar ettirir gibi duruyor.
Öyle düşünmemiştim ben ama çok mantıklı. Kesinlikle zarar edeceğinizi düşünmüyorum. Bol kazançlar diliyorum o zamanhocam benim bi düşürülecek 63 tane koleksiyon kartım her birinden 10 kuruş gelse en az 6.3TL ediyor bu sefer diğer 2023 çıkartmalarında alırım
3050 Brothers![]()
TeşekkürlerÖyle düşünmemiştim ben ama çok mantıklı. Kesinlikle zarar edeceğinizi düşünmüyorum. Bol kazançlar diliyorum o zaman![]()
O kadar param yokUcuza sandik bul sakla
Reis max 7-8₺ bütçe var skin için ne alayımçıkartma yeterince var gibi kral sende bence skin veya kasa al